Как да тълкуваме всяка една стая от жилището ни в сънищата?

Дом

Жилището в съня ви е чиста картина на собствената ви представа за отделни сфери на живота ви. В съня всяка една стая има собствено значение и показва как приемате определен аспект от живота си.

Спалнята

Символизира интимността, сексуалните взаимоотношения и това, което пазите в тайна от другите. Затова в спалнята си може да сънуваме само хора, които са наши близки довереници, хора с които имаме сексуална връзка или бихме искали да имамe такава.

Ако сънувате спалнята си от детството, означава, че пазите в дълбоката тайна нещо, което ви се е случило като дете.

Баня

Символ е на нуждата ни да се пречистим, да се освободим от всичко онова, което ни тежи. Ако сънувате, че се къпете, означава, че напоследък се чувствате натоварен физически и психически и имате нужда да отпуснете нервното напрежение.

Сънувате ли, че не успявате да намерите банята, това символизира, че трудно ще намерите решението на определен проблем или нещо ще ви попречи да изразите емоциите си.

Сън, в който сте в обществена баня и наоколо има хора, показва че имете нужда от уединение, понеже сте заобиколен с прекалено много хора. Възможно е да поставяте нуждите на другите пред своите собствени.

Баня

Тоалетна

Може да се тълкува като нужда на стаените и прикрити чувства. Има нещо болезнено в живота ви, което се стараете да скриете, защото смятате, че ако бъдете открити, ще ви наранят.

Сън, в който сте в тоалетна, обаче показва, че имате нужда да изразите гласно тези емоции.

Ако сънувате, че почиствате тоалетната, означава, че ще свалите стените, зад които се криете от другите. Сънища със запушена тоалетна показват, че изпитвате силни чувства, които в реалността се опитвате да игнорирате.

Хол

В сънищата холът е границата, която поставяте между социалния и личния си живот. Хората, които сънувате, че се намират в хола ви, в реалността са на границата от това да са ви наистина близки или да са ви просто познати.

Кухня

Символизира грижите, комфорта и семейния уют. Когато сънувате, че готвите в кухнята, означава, че имате нужда някои да се погрижи за вас. Ако друг готви във вашата кухня, това е символ на промяна.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати