Пророческите сънища зависят и от... възглавницата

Пророческите сънища зависят и от... възглавницата

Сънуване

Ако на всеки 7 денонощия сменяте разположението на възглавницата си, това ще ви помогне да запомняте сънищата си, твърдят френски учени.

На практика една седмица трябва да спите наобратно – на мястото на главата да са краката ви.

Постоянната смяна на позата на тялото помага да запомняте най-вече онези сънища, които са важни. А за такива се смятат тези, които сънувате през нощта в петък срещу събота.

Според специалистите тогава е най-големият шанс да ви се присъни нещо наистина пророческо. Сънят, видян само веднъж, не винаги се сбъдва, затова обръщайте повече внимание на повтарящи се сънища.

Най-често се сбъдват сънищата или на следващия ден, или до 9 месеца, след като сте ги сънували. Ако сте сънували нещо през деня, почти няма шанс да се сбъдне.

Сънищата, които сте видели след 20 ч. И преди полунощ, се сбъдват след месеци, а тези, които ви се присънят през нощта, се сбъдват до два месеца. Тези, които са ви се присънили между 3 и 6 ч. сутринта, ще се сбъднат до няколко седмици.

Като цяло пророческите сънища са доста рядко явление, затова не трябва да придавате прекалено голямо значение на всеки сън и да го смятате за пророчески.

Рейтинг

5 4
4 4
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Б.
Б.
04.10.2014 23:12
като малка сънувах ужасно много сънища който скоро след това се случваха, последните години също сънувах но не се сещах докато не станеше и получавах странно дежавю усещане и от тогава започвам да забравям не само сънищата си а всичко :S възможно ли е да сънувам нещо много важно което би било полезно ако бъде запомнено?
0
0
Elena
Elena
02.05.2014 17:54
Найстина ли се сбъдват сънищата
1
1
Angelic
Angelic
07.09.2012 16:49
Ако я сложа на полилея и легна да спя там сигурно ще стана Нострадамус...
9
1
Бетина
Бетина
13.03.2014 21:14
хахаах тфа ма разби :ДДД
0
2