Сънища в сряда срещу четвъртък
Dreams on the Night of Wednesday Going into Thursday
sanovnik.bg»Статии»Сънища»Сънища в сряда срещу четвъртък

Сънища в сряда срещу четвъртък

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Сънища

Насън човешкият мозък обработва огромно количество информация, получена както по съзнателен, така и по подсъзнателен път. Все още не е ясна причината, поради която виждаме сънища, но някои от тях са пророчески и се сбъдват.

Смята се, че сънят, който сънувате в сряда срещу четвъртък, има голяма вероятност да е пророчески. Всеки ден от седмицата е под влияние на различно небесно тяло. Четвъртък се намира под влияние на Юпитер.

Сънищата в сряда срещу четвъртък съдържат много полезна информация за перспективи в служебно отношение. Сънищата в нощта срещу четвъртък са свързани със социалната активност на човека.

Ако в нощта срещу четвъртък виждате ярки картини и в съня ви участват много хора, това означава, че ще имате голям успех в службата и ще се издигнете бързо.

Ако в съня ви срещу четвъртък хората ви се усмихват, това е знак, че ще спечелите симпатиите на много хора, които ще ви помогнат във важни за вас проекти.

Много често сънищата, които сънувате в нощта срещу четвъртък, се сбъдват в неделя. Като цяло сънищата, които виждате в сряда срещу четвъртък, са пророчески.

Пари

Такива сънища са съвет, който получавате във връзка с различни житейски ситуации, в които сте попаднали в определен момент. Ако срещу четвъртък виждате сън, в който се опитвате да решите някакъв сложен проблем, това е знак, че в момента сте прекалено концентрирани върху израстването си в службата и нищо друго не ви интересува.

Дори не обръщате внимание на проблемите, които имате в семейството си, защото сте вглъбени в опита си да успеете да постигнете нещо важно в службата. Такъв сън е знак, че трябва да обърнете внимание на най-близките си хора, тъй като отношенията ви с тях ще пострадат значително, ако не вземете мерки.

Ако в съня ви в нощта срещу четвъртък виждате богати хора, луксозни места и банкноти, това е знак, че в най-скоро време ви предстои да поемете бизнеса на свой роднина.

Ако в съня си виждате хора, които имат нужда от помощ, това е знак, че ще се наложи да подкрепите свои бизнес партньори в рисковано начинание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.4
51
41
35
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Мари
Мари
12.06.2014 10:28
аз сънувах че с класовете сме но зелено уч. (това беше преди около седмица) и с момчето което харесвам прекарваме повече време заедно и се сприятеляваме ама още не до желаната степен :Т
8
3
Бетина
Бетина
23.05.2014 22:11
аз сънувах ужасен сън в който бях гадже с един перверзен приятел :'(
4
2
лили
лили
08.05.2014 16:09
аз сънувах гарван -_-
0
3