Сънища в неделя срещу понеделник
sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Сънища в неделя срещу понеделник

Сънища в неделя срещу понеделник

Сънища в неделя срещу понеделник

Някои сънища са пророчески, а дали това е така, може да се разбере, ако се има предвид срещу кой ден от седмицата сте сънували. Всеки ден се управлява от различно небесно тяло и върху понеделник има влияние Луната.

Сънищата в неделя срещу понеделник показват най-вече емоционалното ви състояние, вашите битови и служебни проблеми, които в момента силно ви безпокоят.

Но когато сънят е изпълнен с проблеми от ежедневието, той не трябва да се разглежда като пророчески, тъй като просто е отражение на собствените ви притеснения.

Сънищата в неделя срещу понеделник рядко са пророчески, освен ако не става въпрос за сън, който се е повтарял през последните няколко нощи. Най-важният аспект, на който трябва да се обърне внимание на съня срещу понеделник, е неговата продължителност.

Ако сънят в нощта срещу понеделник е бил къс и не ви е направил особено впечатление, това е добър знак, който не предвещава никакви особени промени през близките дни. Късият сън, който ви се е присънил в нощта срещу понеделник, предвещава седмица без сътресения.

Сънуване

Но ако сънят срещу понеделник е бил твърде продължителен и със запомнящи се детайли, това бележи трудно начало на седмицата. Трябва да сте подготвени за проблеми както от семеен, така и от служебен характер.

Сънищата срещу понеделник рядко имат свръхестествени елементи или специални символи. Но ако в сънищата в нощта срещу понеделник става въпрос за нещо, свързано по някакъв начин с вода, очаквайте много работа, която ще е свързана с дома ви.

Ако пък в съня ви срещу понеделник виждат огън, пламъци, вулкан, това е знак, че предстоят сериозни промени, които ще се отразят на начина ви на живот. Но проблемите няма да са свързани с нищо фатално, така че бъдете спокойни в това отношение.

Обърнете внимание на емоциите, които сте усетили по време на съня си в нощта срещу понеделник. Ако сте се чувствали щастливи и не сте усещали никакви притеснения, ще се справите лесно с проблемите през следващата седмица.

Но ако насън сте усещали уплаха, гняв или разочарование, седмицата ще бъде трудна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати