Сънища в неделя срещу понеделник
Dreams on the Night of Sunday Going into Monday
sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Сънища в неделя срещу понеделник

Сънища в неделя срещу понеделник

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Сънища в неделя срещу понеделник

Някои сънища са пророчески, а дали това е така, може да се разбере, ако се има предвид срещу кой ден от седмицата сте сънували. Всеки ден се управлява от различно небесно тяло и върху понеделник има влияние Луната.

Сънищата в неделя срещу понеделник показват най-вече емоционалното ви състояние, вашите битови и служебни проблеми, които в момента силно ви безпокоят.

Но когато сънят е изпълнен с проблеми от ежедневието, той не трябва да се разглежда като пророчески, тъй като просто е отражение на собствените ви притеснения.

Сънищата в неделя срещу понеделник рядко са пророчески, освен ако не става въпрос за сън, който се е повтарял през последните няколко нощи. Най-важният аспект, на който трябва да се обърне внимание на съня срещу понеделник, е неговата продължителност.

Ако сънят в нощта срещу понеделник е бил къс и не ви е направил особено впечатление, това е добър знак, който не предвещава никакви особени промени през близките дни. Късият сън, който ви се е присънил в нощта срещу понеделник, предвещава седмица без сътресения.

Сънуване

Но ако сънят срещу понеделник е бил твърде продължителен и със запомнящи се детайли, това бележи трудно начало на седмицата. Трябва да сте подготвени за проблеми както от семеен, така и от служебен характер.

Сънищата срещу понеделник рядко имат свръхестествени елементи или специални символи. Но ако в сънищата в нощта срещу понеделник става въпрос за нещо, свързано по някакъв начин с вода, очаквайте много работа, която ще е свързана с дома ви.

Ако пък в съня ви срещу понеделник виждат огън, пламъци, вулкан, това е знак, че предстоят сериозни промени, които ще се отразят на начина ви на живот. Но проблемите няма да са свързани с нищо фатално, така че бъдете спокойни в това отношение.

Обърнете внимание на емоциите, които сте усетили по време на съня си в нощта срещу понеделник. Ако сте се чувствали щастливи и не сте усещали никакви притеснения, ще се справите лесно с проблемите през следващата седмица.

Но ако насън сте усещали уплаха, гняв или разочарование, седмицата ще бъде трудна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
54
44
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати