Сънища във вторник срещу сряда
Dreams on the Night of Tuesday Going into Wednesday
sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Сънища във вторник срещу сряда

Сънища във вторник срещу сряда

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Сънуване

Сънищата, които сънувате във вторник срещу сряда, са под покровителството на Меркурий. Затова сънищата в нощта срещу сряда обикновено са приятни и леки.

Но ако сънят срещу сряда е бил твърде наситен с информация, с ярки събития и сте го запомнили много добре, това означава, че той е наистина важен.

Особено ако рано сутринта ви се присънят колоритни образи и активни събития, това е важна информация и трябва правилно да я разберете.

Разбира се, не е необходимо да разглеждате всеки сън, който сънувате във вторник срещу сряда, като пророчески. И въпреки това шансът той да се сбъдне се увеличава, ако сюжетът в него не е от обикновените за тези нощи леки и забавни сюжети.

Сънищата във вторник срещу сряда помагат да се справите със сложна ситуация, която наскоро е възникнала в живота ви. Те ви дават насока за взимане на важно за вас решение, което ще промени много неща.

От векове хората се опитват да разберат причината, поради която сънуваме. И въпреки че тя все още не е открита, едно е ясно: присънилите ви се събития могат да се случат в реалността. При това - с абсолютна точност, точно както сте ги сънували.

Скачане

Сънищата във вторник срещу сряда съдържат важна информация, която подсъзнанието ви се опитва да ви покаже чрез метафори и символи.

Затова е важно да отделите внимание на всеки детайл от съня си, дори на емоциите, които сте изпитвали по време на съня.

Динамичният сън, в който събитията се сменят бързо, се смята за добър знак, за подобряване на ситуацията, в която се намирате в момента.

В средата на седмицата човек е на върха на психичната си активност. Затова към сънищата във вторник срещу сряда, ако са с наситен, интересен и сериозен сюжет, трябва да се отнасяме сериозно.

Дори ако сънят ви се струва прекалено объркан и нелогичен, веднага след като се събудите, запишете ключовите моменти, за да се сетите какво сте сънували.

Това може да се окаже много важно за вас в близките дни. Затова оставяйте лист и химикалка до леглото си, преди да заспите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
54
44
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Albena
Albena
05.06.2014 08:28
Санувах че се женя в църква в бяла рокля после бебе ми се появи че е мое каляска и количка на моя приятел маика му и братовчет му какво означава не ми е ясно
11
0
Анонимен
Анонимен
22.03.2018 03:20
Най вече,че си неграмотна
3
0