Сънища във вторник срещу сряда
sanovnik.bg»Статии»Сънища»Сънища във вторник срещу сряда

Сънища във вторник срещу сряда

Сънуване

Сънищата, които сънувате във вторник срещу сряда, са под покровителството на Меркурий. Затова сънищата в нощта срещу сряда обикновено са приятни и леки.

Но ако сънят срещу сряда е бил твърде наситен с информация, с ярки събития и сте го запомнили много добре, това означава, че той е наистина важен.

Особено ако рано сутринта ви се присънят колоритни образи и активни събития, това е важна информация и трябва правилно да я разберете.

Разбира се, не е необходимо да разглеждате всеки сън, който сънувате във вторник срещу сряда, като пророчески. И въпреки това шансът той да се сбъдне се увеличава, ако сюжетът в него не е от обикновените за тези нощи леки и забавни сюжети.

Сънищата във вторник срещу сряда помагат да се справите със сложна ситуация, която наскоро е възникнала в живота ви. Те ви дават насока за взимане на важно за вас решение, което ще промени много неща.

От векове хората се опитват да разберат причината, поради която сънуваме. И въпреки че тя все още не е открита, едно е ясно: присънилите ви се събития могат да се случат в реалността. При това - с абсолютна точност, точно както сте ги сънували.

Скачане

Сънищата във вторник срещу сряда съдържат важна информация, която подсъзнанието ви се опитва да ви покаже чрез метафори и символи.

Затова е важно да отделите внимание на всеки детайл от съня си, дори на емоциите, които сте изпитвали по време на съня.

Динамичният сън, в който събитията се сменят бързо, се смята за добър знак, за подобряване на ситуацията, в която се намирате в момента.

В средата на седмицата човек е на върха на психичната си активност. Затова към сънищата във вторник срещу сряда, ако са с наситен, интересен и сериозен сюжет, трябва да се отнасяме сериозно.

Дори ако сънят ви се струва прекалено объркан и нелогичен, веднага след като се събудите, запишете ключовите моменти, за да се сетите какво сте сънували.

Това може да се окаже много важно за вас в близките дни. Затова оставяйте лист и химикалка до леглото си, преди да заспите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 4
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Albena
Albena
05.06.2014 08:28
Санувах че се женя в църква в бяла рокля после бебе ми се появи че е мое каляска и количка на моя приятел маика му и братовчет му какво означава не ми е ясно
11
0
Анонимен
Анонимен
22.03.2018 03:20
Най вече,че си неграмотна
3
0