sanovnik.bg»Статии»Сънища»Сънищата ни дават секс идеи

Сънищата ни дават секс идеи

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k60870
Еротични сънища

Проучване на сайта Lovehoney установи, че сънищата ни вдъхновяват да опитваме нови неща в секса, като превърнем в реалност това, което сме сънували.

Допитването е проведено сред 1855 души и 59% от хората са отговорили, че често се случва да претворяват в действителността фантазиите, които се се появили в съня им.

Анкетите на сайта са установили, че 93% от хората редовно имат еротични сънища, а над 25% от допитаните сънуват, че правят секс през няколко дни.

Освен настоящата половинка в еротичните сънища на хората често присъства приятел или приятелка на човека, когото сънува.

Втората популярна фигура, която се появява в секс сънищата, е бившият партньор, следван от колега и знаменитост в импровизираното подреждане.

Любов

25% от анкетираните са споделили, че са имали еротичен сън с човек от обкръжението си, от когото не се чувстват сексуално привлечени.

61% от хората признават, че има скрито значение в еротичните сънища. 70% са заявили, че сексуалните им сънища се появяват, когато се чувстват притеснени в сексуален план.

53% от участвалите в изследването жени признали, че сънуват секс с човек, към когото не изпитват привличане, спрямо 28% от мъжете.

Жените много по-често обсъждат значението на сънищата си със своя партньор. Това правят 62% от представителките на нежния пол спрямо 54% от господата.

Сънища

39% от допитваните са се събуждали по средата на еротичен сън, а 69% заявяват, че имат силно желание за секс след подобен сън.

За 99% от анкетираните еротичните сънища носят голяма наслада и удоволствие.

За да можем да контролираме сънищата си, компания iWinks обяви, че разработва лента за глава, чрез която човек ще осъзнава, че сънува и ще може да контролира съня си.

Устройството следи сигналите от електроенцефалограмата на мозъка, за да установи фазите по време на сън. Има и вграден акселерометър, който помага да се различи състоянието на лек сън и будното състояние.

Подобни устройства са разработвани и по-рано, но лентата за глава Aurora е първото, което използва EEG данни. В бъдеще информацията, която устройството събира, може да бъде полезна и на учените.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
21.02.2014 17:50
Да оставим мъжете да спят...
2
0