sanovnik.bg»Статии»Сънища»Падане на зъби и коса в съня

Падане на зъби и коса в съня

косопад насън

Падането на коса и зъби в съня е много лош знак, предвещава сериозни неприятности, свързани с големи загуби в семейството на този, който ги сънува.

Падането на коса и зъби в съня винаги създава много неприятно усещане по време на самия сън. Често хората се събуждат, облени в пот, когато сънуват подобни неща.

Дори когато сънувате, че зъбите ви се клатят, това е лош знак. Това означава, че в скоро време ще трябва да се простите с плановете си за бъдещето, които сте направили.

Сънища

Понякога хората сънуват, че зъбите им започват да се клатят, а след това падат един след друг. Това е предвестие на неприятност в семейството.

Като цяло падането на зъбите е знак за загуба на човек, когото обичате. Но не е задължително това да е свързано със смърт – може просто да се окаже, че по някаква причина просто вече няма да го виждате – ще замине завинаги или ще се разделите.

Ако сънувате, че зъбите ви падат, а вие ги държите в ръцете си и се опитвате да ги върнете на мястото им, това означава, че подозирате, че нещо неприятно ще се случи с ваш близък, но смятате да се борите срещу това.

Зъби насън

Падането на косата също е свързано с неприятни бъдещи събития. Понякога хората сънуват, че се решат или се къпят и косата им пада на цели кичури на земята. Много често такива сънища виждат жени и това ги кара да се събуждат ужасени.

Падането на косата в съня може да е знак, че съжалявате за нещо, което сте казали или което сте направили, защото сте убедени, че това ще промени живота ви.

Ако падне косата ви в съня ви и се видите в огледало, в което сте без нито един косъм на главата, това е свързано с ваш скрит страх да не бъдете разобличени в нещо лошо, което сте направили.

При жените често сънищата за падане на косата, особено когато в съня им косата пада изведнъж цялата, са свързани със страх от предстоящото остаряване.

И обратното – ако в съня ви усещате, че косата ви е гъста и силна, а зъбите ви са перфектни, това е много добър знак. Бъдете сигурни, че сънят ви е пророчество за предстоящ голям успех.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
anonimna
anonimna
06.05.2015 13:13
az sanyvah 4e zabitemi padat edin sled dryg i taka pone 7-8 zaba gi zagybih
0
0
Марияна
Марияна
03.06.2014 15:46
Когато сънуваш, че ти пада зъб е на смърт на някой твой много близък човек или роднина. За съжаление е истина!
1
0
бубето_21
бубето_21
05.05.2014 00:13
аз сънувах как ми падат зъби, 2 пъти което означава проблеми в семейството,може би раздала с роднина..е баща ми и майка ми се разделиха аз останах при баща ми и с майка ми се виждам 1 път на седмица така, че хора..това не са глупости за съжаление :/
0
0
анонмка ::)
анонмка ::)
29.09.2013 16:00
това наистина е вярно аз го санувах абсолютно същото ! Косата ми падаше , както и зъбите беше ужасно събудих се и не можех да повярвам че това , което сънувах не е реалност , беше толкова истинско и гадно ! Имах чувството ,че наистина съм останала без зъби и коса , но за жалост това да беше само щеше да е супер! След 2 седемици съня ми се сбадна в наи-лошия вариант и то на човека , на които първа бях разказала за неприятния сън, приятеля ми. С лед 2 седмици почина внезапно след инцидент ... Чувствах се ужасно и все още не мога да повярвам че го няма , и че сам го предопредила за злополуката , а всъшност безуспешно. Така , че хора този сън ознчава смърт на много близък ваш човек, колкото и неприятно и безмислено да звучи, защото и аз не исках да вярвам в това , но се случи...
3
0
Блага
Блага
04.09.2013 18:20
Това е правилно,защото баща ми беше сънувал как му падат зъбите един по един ! Видял е в Съновника точно това и след 2 години близък негов човек (дядо) почина !!! Тана,че повярвайте ;(
0
0