sanovnik.bg»Статии»Сънища»Безсъние»Огледало под леглото помага при безсъние

Огледало под леглото помага при безсъние

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k60870
Огледало под леглото помага при безсъние

Всеки е попадал в ситуация, при която е искал да избяга от проблемите и си е представял как някъде ще се отвори пространство, където ще се освободи от грижите и стреса.

Най-добрият способ, чрез който може да постигнете подобно състояние, е здравият сън. Хората, които не са безразлични към окултната наука, гледат на съня като източник на енергия, пътешествия и необикновени срещи. Често тези срещи не се помнят на сутринта, този спомен се блокира най-бързо.

Кошмарите и сънищата, които са свързани с ежедневните събития, се наричат плитки сънища, а в окултната наука - сънища-обвивка, и представляват връзката между реалното пространство и това на сънищата. Това явление може да е генератор на безсънието.

То може да бъде преходно, когато продължава по-малко от седмица. Причините за него могат да бъдат стрес, промяна на атмосферните условия, смяна/загуба на работата или член от семейството. То обикновено минава от само себе си, след адаптиране към настъпилите промени.

По-опасният вид безсъние е хроничното. То продължава повече от 3 седмици и може да доведе до различни психични разстройства – стрес, безпокойство, мания, депресия, шизофрения.

Огледало

Човек, страдащ от безсъние, е лишен от жизнено необходимите доставки на енергия. Така той става нервен, раздразнителен и често огладнява. И тук се появява изкушението от лекарства, които могат да предизвикат състояние на сън.

Средства срещу безсъние

Но съществуват ли и по-леки средства, с които да „приспим“ организма си? Като любопитно средство за тази се се явява огледалото. Ако поставите огледало под леглото си преди лягане, сънят ви ще се подобри.

Отдавна е известно, че огледалото има окултни свойства, смята се че повърхността на огледалото разполага с мощна енергия. Тя може да събере негативните мисли, натрупани през деня. Огледалото буквално изсмуква отрицателните емоции и ги препраща към земята.

Огледалото може да се постави и в мивката, задължително на дъното, за да не постигнете обратния ефект – да привлечете негативната енергия към себе си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 5
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
djeni
djeni
13.08.2013 17:34
как трябва да е поставено огледалото - с лице към леглото или към пода
11
0
Владо
Владо
10.08.2013 09:34
да тежък труд също помага дядо ми като копаше по цел ден нямаше проблеми
8
0