sanovnik.bg»Статии»Сънища»Бели животни в съня

Бели животни в съня

Бели мишки

Белият цвят символизира чистотата и невинността. Но белите животни в съня не винаги са израз на тази символика. Ако в съня ви се яви бяла крава, очакват ви неприятности, които ще ви се отразят много зле на психиката.

Белият плъх в съня ви, особено ако е говорещ, е много добър знак, тъй като предвещава финансово благополучие. То обаче често се появява заедно с някои не много честни начини за припечелване.

Бяла мечка

Ако не ви е страх от белия плъх в съня ви, това предрича много добро материално положение, постигнато лесно. Но трябва да се пазите много от лошо влияние.

Бял гълъб

Понякога се случва хора, които са сънували бял плъх, да забогатеят внезапно благодарение на някаква случайност или прищявка на съдбата, но после да изгубят също така бързо всичко спечелено.

Бяла лисица

Бялото куче в съня ви предвещава раздяла завинаги с много добър ваш приятел. Причината може да е в това, че ще замине надалече или в това, че ще се скарате завинаги.

Белите птици в съня ви предвещават скорошна радост в семейството ви. Но ако сънувате бяла кокошка, това означава, че ви очакват много неприятности, свързани със семейството.

Бялата камила в съня ви е добър знак, защото предвещава сватба. Белият кон, който видите насън, означава, че някой, на когото вярвате безрезервно, ви мами, без да подозирате за това. Бялото магаре, което виждате в съня си, е знак, че ще ви се наложи да работите много упорито, но без успех.

Бялата котка в съня ви е знак за ново приятелство, независимо дали с мъж или с жена. Ако е с представител на противоположния пол, може да прерасне в силна любовна връзка.

Бял лъв ако видите в съня си, означава, че ще успеете да постигнете успех в работата си, но ще бъде благодарение на много влиятелен човек.

Ако в съня ви се яви бяла мечка, това е знак, че изпитвате силна нужда от това някой да ви закриля. Може да не го показвате на другите и да не го признавате дори пред себе си, но това е така.

Когато в съня ви се яви бяла лисица, това означава, че се страхувате да не би някой от най-близкото ви обкръжение да ви мами.

Рейтинг

5 1
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Д.
Д.
05.05.2014 05:52
А БЯЛ ЯГУАР, който те преследва, какво трябва да означава?
0
0