Сънища за убийства и ранени

Смърт насън

Когато в съня ви някой ви убива, това предвещава голямо щастие, което изобщо не сте очаквали. Ако самите вие сте извършили убийство, този сън има много лошо значение.

Той предсказва, че ще извършите нещо необмислено и грешно, което ще ви донесе много неприятности. Възможно е да се стигне до сериозни спречквания с представители на закона.

След подобен сън трябва добре да помислите над това, което сте планирали да направите в скоро време, тъй като последиците могат да са наистина неприятни за вас.

Сън, в който някой ви убива, предвещава, че скоро ще разкриете ваш близък, който ви мами от много дълго време и не можете да повярвате в измамата, която ви е спретнал.

Убийство насън

Ако в съня ви някой ви убива по много жесток начин, това означава раздяла с ваш близък приятел. Ако в съня ви виждате как убиват пред вас някой ваш близък, този сън предвещава опасност, която заплашва точно този близък.

Ако в съня си виждате как убиват много хора, това означава, че в скоро време ще поемете неблагоразумен риск, който ще ви донесе само неприятности.

Ако в съня ви някой се опитва да ви убие, но вие все пак успявате да оцелеете, това означава, че ще проявите много голяма смелост, която ще ви донесе успехи. Проявата на смелост ще ви е необходима, тъй като напоследък сте се сдобили с много врагове, за които дори не подозирате.

Пистолет

Ако в съня ви някой ви убива и вие се събуждате от преживяния ужас, това означава, че прекалено много се страхувате от нещо определено, свързано с работата ви, и то най-вероятно ще се случи.

Ако в съня си виждате ранен човек, това предвещава неприятности, които ще ви причинят близки хора. Ако в съня си видите ранен човек, който преди това е извършил престъпление, това предвещава успех в начинанията ви и бързо издигане в службата.

Ако обаче видите много ранени хора накуп, това предвещава сериозни неприятности и неуспехи. Ако вие сте ранени в съня ви, това предвещава големи финансови загуби в скоро време.

Сън, в който виждате рани, които много бързо заздравяват, предвещава подобряване на финансовото ви състояние. Ранени хора, около които има много кръв, предвещават страдания заради разкриването на някаква тайна.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати