Сънища за сватби и тържества

Сънища за сватби

Когато в съня си се жените, това предвещава скорошна тъга. Но ако в съня ви си размените халките с истинския ви партньор в живота, скоро ще имате голяма радост в живота си.

Ако в съня си се жените за непознат човек, в най-скоро време ще се разделите с новите си приятели. Ако виждате в съня си много красива булка, опасност дебне семейството ви. Ако в съня ви булката е много грозна или стара, опасността е насочена към самите вас.

Ако виждате в съня си двойка, която се жени, очакват ви големи промени. Ако вие участвате в подготовката на чужда сватба, очакват ви добри новини.

Тържество насън

Ако в съня си се венчавате с брачния партньор на някого, когото познавате, това е знак, че трябва да се пазите от скритите ви желания, които могат да ви донесат неприятности.

Когато в съня си присъствате на сватбата на човек, когото обичате, но така и не сте стигнали до брак, това издава опасност, свързана с работата ви.

Когато присъствате на сватба, това е знак, че скоро ще намерите изход от неприятна за вас ситуация. Ако в съня си ще се жените, но вашите родители не одобряват този брак, това означава, че в реалния живот предстоят сериозни сблъсъци с тях.

Купон

Ако в съня си присъствате на голямо тържество с много весели хора, ще срещнете нови приятели в най-скоро време. Ако тържеството е ваше, в близко време ви предстои да се радвате на финансово благополучие.

Сън за тържество, където празнувате с членовете на цялото си семейство, предвещава неприятности, свързани с имущество и с финансови загуби.

Ако ваш близък, който е загазил сериозно, присъства на тържеството в съня ви, това предвещава влошаване на ситуацията за него.

Ако в съня си сте гост на тържество на хора, които не познавате, този сън ви предвещава радостна среща или дългоочаквана важна новина.

Ако присъствате на много пищно тържество, това означава, че в скоро време ще имате голям успех в работата.

Ако пиете твърде много в съня си на тържеството, това е знак, че ви е страх да вземете важно решение, което ще промени живота ви.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 1
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати