Животни в съня и знаците, които ни дават

Сънища

Животните могат да се явят в съня ви, за да ви дадат определен знак и да ви предпазят от нещо, както и за да ви покажат начина, по който да решите определен проблем. Сънищата с животни посочват много проблеми във взаимоотношенията ви с хората.

Животните ни помагат, в съня ни те дори могат да говорят с нас, могат да ни преследват или да ни нападнат. Най-опростеният начин за тълкуване на сън с животно е да дадете реална оценка на това какво е отношението ви към точно това животно в реалния живот.

В зависимост от това трябва да тълкувате съня си. Ако например се страхувате от кучета, куче в съня ви трябва да ви предупреди за някаква опасност.

Зло куче

В съня си често може да видите домашни животни. Ако виждате преживни животни на пасище, това символизира голяма печалба за вас в близко бъдеще. Но ако тези животни търсят храна и не я намират, това е знак за предстоящи финансови проблеми.

Ако в съня си вие убивате животно, това е знак, че имате силна необходимост от това да покажете на другите, че сте нещо повече от това, за което са свикнали да ви възприемат.

Ако в съня си вие наранявате животно, без да имате причина за това, този сън символизира вашето желание да нараните някой от близкото ви обкръжение, който ви е причинил зло.

Броене на овце

Гладуващо животно в съня ви е знак за предстоящи неприятности – както в работата, така и в семейството. Ако виждате котка или котарак в съня си, това означава, че околните ви възприемат като прекалено голям индивидуалист, който е безотговорен.

Мишката в съня ви символизира желанието да се скриете от някого. Прасето в съня е символ на желание за нещо, което смятате за не съвсем правилно, но го искате много силно.

Кучето в съня ви символизира приятел, който обаче може съвсем неочаквано да ви подведе и да се окажете в неприятна ситуация. Ако кучето се зъби в съня ви, това е знак, че приятелството ви с близък човек ще се разруши. Ако кучето маха с опашка и е весело, приятелството ви ще съществува още дълго време.

Когато ви преследва животно в съня ви, каквото и да е то, това е знак за опасност, която ви заплашва. Ако обаче вие доминирате над животно в съня ви, това е знак, че ще се справите с неприятностите, които ще ви се изпречат на пътя.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати