Сънища за храмове и църкви

Църкви насън

Сънищата за храмове и църкви са много специфични. Често се смятат за поличби и предзнаменования.

Ако сънувате, че виждате или отивате в храм, то това означава, че скоро ще бъдете изключително изкушени от нещо. Сънищата за храмове са символ за метафизичният характер на сънуващия. Това показва колко много всъщност се вълнувате от собственото си съществувание.

Църква в съня

Храмът в съня се появява, когато на физическо ниво се нуждаете от психологическо или емоционално убежище. То ви се дава в съня. Също така подобен сън говори за желанието да се постигне баланс след преминаването или след вече отминала трудност.

Храмът е знак за нещо в живота ви, което не е в ред. Вие искате да си върнете предишното спокойствие и затова го търсите в покоя на храма. Душата ви търси вътрешен мир в този силен духовен символ.

Храм насън

Ако храмът, който сънувате, е разрушен, това е предупреждение за рушащо се духовно състояние. Може също така да е показател за вашето отрицателно отношение и чувство към религията като цяло.

Да видиш храм в съня си представлява вид вдъхновение, подчертано мислене, символизира медитация и растеж. Също така се смята за символ на физическото тяло и вниманието, което му отдава определения човек.

Сънища за църкви

Алтернативният вариант на тълкуванието е, че яростно търсите място за убежище и такова да запазите нещата и хората, които цените и обичате. В светилището душата търси вътрешен мир.

Да сънуваш църква или параклис е с почти същото значение, тъй като те отново са натоварена с изцяло духовно значение. Този сън е показател за религиозните чувства и убеждения, както и дълбоко-моралният кодекс, по който живеете. От друга страна е и израз на чувствата, които изпитвате спрямо религията – позитивни или отрицателни.

Смята се, че ако сънуваш църква, най-накрая ще намериш търсеното спокойствие. Ако обаче влизаш или излизаш от нея, те чакат проблеми. Моленето насън в църква е в пъти по-силно от това наяве и е ясен показател, че искането ще бъде подсигурено.

Ако само стоиш в нея, ще се радваш на слава, почести и известност. Зографисваш ли църква, ще се опълчиш срещу явна несправедливост.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 3
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
05.02.2019 13:46
Тази нощ сънувах че живея в храм беше много красива сграда ,там имах и собствена стая но не приличаше на килия беше обзаведена със старинни мебели като хотелска стая прозорецът и гледаше от към улицата. Когато влизах в църквата плачех на глас и молех Бога
0
0
Христина
Христина
06.06.2014 13:21
Често пъти сънувам храма в моят град и как свещеникът отслужва литургия. А също така, няколко пъти сънувам и храма Св. Александър Невски. Само че , в съня ми е по-красив, някак сияещ и е разположен на мястото на Софийския университет. Сънувам че паля свещи в тези два храма.
8
0