sanovnik.bg»Статии»Сънища»Падащи зъби в съня

Падащи зъби в съня

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Сънища за Зъби

Ако сънувате падащи зъби, това е много лош знак. Падането на зъби в съня ви предвещава, че някой ваш близък може лошо да се разболее или дори да си отиде от този свят.

Ако в съня ви падат ваши зъби, това означава, че ви предстои нещо наистина неприятно, което ще се отрази зле както на финансовото, така и на психическото ви състояние.

Ако сънувате, че са ви избили зъбите, това означава, че хора, които смятате за добронамерени, ще ви попречат да осъществите свои проекти.

Сънища за Падащи Зъби

Ако в съня ви зъбите, които падат, са ваши и са развалени, това означава, че в най-скоро време може да имате здравословни проблеми.

Ако в съня си плюете зъбите си, това е знак, че някой от семейството ви е заплашен от влошаване на здравословното състояние.

Ако в съня ви сте на зъболекар и той вади зъбите ви, това означава, че е възможно да се разболеете в близките дни, затова обърнете внимание на здравословното си състояние.

Ако в съня ви, след като ви паднат зъбите, на тяхно място се появяват други, много по-красиви и бели, това означава, че бързо ще преодолеете неприятностите, които ви предстоят, и ще излезете победител от трудностите.

Зъболекар

Ако в съня ви видите как падат зъбите на непознат за вас човек, това означава, че вашите врагове ще бъдат неприятно изненадани от вас.

Това, че някой от семейството ви може да пострада при някакъв инцидент или от болест, се предвещава, ако сънувате, че ви падат предните зъби.

Падането на зъби в съня се свързва също така и с неосъществими надежди, които се опитвате да сбъднете. Ако в съня ви зъбите ви се клатят, това също не е добър знак – означава, че някой ваш близък ще бъде нещастен по една или друга причина.

Загубата на повече от два зъба насън предвещава сериозни неприятности. Ако видите, че ваш познат губи зъбите си във вашия сън, това може да издава вашето желание да му се случи нещо лошо, защото преди време ви е причинил някаква злина.

Ако сънувате зъби, които падат, и са целите в кръв, това означава, че ще се случи нещо неприятно с човек, който ви е много близък.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Потребител#309871
Maлко наука за тези, които вярват в глупости - Всъщност всички сънища са свързани или със телесни сензации по време на сън, или със подсъзнанието ви. Като сънувате, че ви падат зъбите, е свързано със телесни сензации, които изпътвате на сън - или ви болят зъбите, или скърцате със зъби по време на сън, без да сте наясно.
0
0
Мадлена
Мадлена
27.03.2014 06:19
Аз изплюх 14 свои зъба, но не бяха предни. По тях имаше малко кръв. Не почувствах никаква болка, а леко неприятно усещане. След като се събудих ми беше адски чудно, защото сънят беше много ярък. Чета разни страшни предсказания, моля ви, успокойте ме!Не искам никой от близките ми да страда.
0
6
соня иванова
соня иванова
25.03.2014 12:00
лошо е когато усетиш болка при падането на зъб само това предве6тава смърт
6
1
Лили
Лили
19.10.2013 13:08
И аз сънувах,че ми паднаха два горни предни зъба по времето,когато на баща ми токущо му откриха рак.В съня зъбите ми не ме боляха и аз се опитвах да ги наместя пак все едно нищо не се е случило или са просто протеза.За няма и месец баща ми си отиде - мисля,че седмица или две след моя сън. А от майка ми от дете знам,че да сънуваш падащи зъби е на смърт - според мястото на зъба, зависи колко близък човек ще загубиш....
2
1
Йоана
Йоана
30.05.2013 00:49
Всъщност не е вярно. Не е свързано с това. Поне аз съм сънувала много пъти подобни сънища и за щастие няма починали. Произлиза от притеснение и снижена самооценка дори. Сънуваме, че ни падат зъби, когато си мислим, че сме се изложили и какво впечатление оставяме у хората, дали ни харесват и т.н. :)
28
1
Мирослава
Мирослава
08.05.2013 12:15
Преди известно време сънувах падащи зъби няколко пъти и по късно почина мой роднина,тогава осъзнах колко е вярно !
2
1
Мадлена
Мадлена
27.03.2014 06:24
Йоана, силно се надявам да си права. :) В момента наистина имам проблем с хорското мнение и искам да се докажа на определени близки хора.
0
0
Дес
Дес
03.05.2013 10:29
Сънувах няколко пъти,че ми падат зъби и то доста.След няколко дни претърпях инцидент,който можеше да има фатален край,но се утървах само с уплах и синини и рани. Не подценявайте сънищата,особенно ако се повтарят...
4
0
Емилия
Емилия
30.04.2013 13:51
Падането на зъб в съня означавало смърт... пълни глупости!!! Веднъж сънувах подобен сън, наистина беше малко подтискащ, но в действителност имах проблем с десния резец и няколко дни преди съня, все се канех да отида на зъболекар, но отлагах. Не всичко е пророчество и вещае нещастие.:)
9
1