Летенето на сън е знак на вашата сила и воля
sanovnik.bg»Статии»Сънища»Летенето на сън е знак на вашата сила и воля

Летенето на сън е знак на вашата сила и воля

AdminAdmin
Дарт Вейдър
668123352
летене

Сънищата, в които летим попадат в категорията сънища на просветлението. Тези сънища се появяват, когато осъзнавате, че сънувате. Много хора описват способността да летят в техните сънища като ободряващо и весело преживяване.

Ако летите с лекота и се наслаждавате на гледката и пейзажа под вас, това предполага, че сте на върха на някаква ситуация. Издигнали сте се над нещо.

Това също може да означава, че започвате да имате различен поглед върху нещата. Сънищата с летене и способността за контрол на полета показват вашето лично чувство за власт.

Ако имате трудности да се задържите летейки, това показва липса на сила в контролирането на вашето собствено положение. Можете да се борите да останете във въздуха и да поддържате курса.

Неща като електропроводи, дървета, планини могат да попречат допълнително на вашия полет. Тези пречки символизират конкретни трудности или хора, които стоят на пътя ви във вашия „буден живот”.

Радост

Трябва да установите кой или какво ви възпрепятства да се движите напред. Това може също да е индикация за липса на увереност. Трябва да вярваме в себе си и да не се страхуваме.

Ако чувствате страх, когато летите, или смятате, че летите твърде високо, това предполага, че се страхувате от предизвикателствата и от успеха.

Разбира се, че в реалния живот не можем да летим. Затова тези сънища могат да олицетворяват това, което е извън вашите физически възможности. В съзнанието си, можете да сте всеки и да правите всичко.

Друг начин за тълкуване на тези сънища е, че те символизират вашата сила и воля. Чувствате се непобедими и никой не може да ви каже, че не сте способни да направите или постигнете нещо. Безспорно тези сънища оставят страхотното усещане за свобода.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 6
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Cardzhilov Simeon
Cardzhilov Simeon
29.11.2018 10:02
И аз
0
0
Кристина
Кристина
04.11.2011 10:56
Сънувам постоянно, че летя.
12
1
Богдана
Богдана
26.05.2014 01:44
аз също.
6
0