Какво означава да сънуваш нос

Какво означава да сънуваш нос

Един от символите в сънищата, с които е прието да се свързват неприятности, опасности и неочаквани обрати, е носът. Ако сънувате счупен нос, трябва да обърнете внимание на този сън, защото той предрича неприятности.

Защо в съня се появява счупен нос, може лесно да се разбере, анализирайки значенията на този символ, които са доста разнообразни и интересни.

Сън, в който ви сърби носът, предупреждава за предстоящи опасности и трудни ситуации. Ако насън собственият ви нос се смалява – очакват ви неуспехи в начинанията.

Ако в съня си се вглеждате в носа на събеседника си, това е предупредителен знак да не взимате прибързани решения, тъй като в близко бъдеще ще разберете нови факти и подробности, които са важни за вас.

Собственият ви нос в съня ви означава, че е по силите ви да се справите с всяка поставена задача, а ако носът ви е счупен – при изпълнение на задачите ви очакват сериозни трудности, с които може и да не успеете да се справите сами.

Какво означава да сънуваш нос

Ако носът в съня ви е с големи черни косми, това означава, че ви очакват необикновени начинания, в които вашият дух и сили ще ви помогнат да постигнете поставените цели. Ако сънувате, че от носа ви тече кръв, това е сигурен знак за предстоящи беди и нещастия. Ако насън останете без нос – очаква ви развод или раздяла с любимия човек.

Голям нос ако сънувате, предвещава скорошно забогатяване или покровителство на влиятелни хора. Малкият нос – спрямо вас ще бъде извършена несправедливост.

Червеният нос предвещава опасност, свързана със здравето, ударен нос – предупреждава за засада или капан. Нос с гърбица в съня ви е предвещание за нещастие.

Жена в съня си ако проявява интерес към носа на някой мъж, означава, че има скрито желание да встъпи в интимни отношения с него, но сама не взима инициативата, а чака активни действия от негова страна.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати