sanovnik.bg»Статии»Сънища»Сънища за баба и дядо

Сънища за баба и дядо

Баба и дядо насън

Ако сънувате баба си, която е починала, това означава, че ви очакват проблеми, но ще се справите с тях благодарение на малко късмет и на собствените си качества.

Ако баба ви мълчи в съня ви, тя се опитва да ви предупреди за наближаваща опасност.

Сълзите върху лицето на баба ви означават предстоящо скарване с близък човек.

Ако вашата отдавна починала баба ви дава съвети в съня ви, това означава, че ви очакват сериозни промени. От вас зависи как ще се справите с тези промени.

Ако сънувате, че самата вие сте станала баба, това означава, че ще се случи нещо непредвидено. Ако баба ви се усмихва в съня ви, това предвещава сериозни неприятности, от които обаче ще можете да се отървете с помощта на близки приятели.

Сладки сънища

Ако в съня си срещнете починалата си баба, това е знак, че може да имате проблеми със здраве, затова внимавайте в това отношение.

Ако видите как баба ви върви по улицата с гръб към вас, това означава, че ви очакват сериозни финансови неприятности, от които трудно ще излезете без последици.

Ако баба ви, която отдавна е починала, ви прегръща в съня ви, това означава, че ще намерите спокойна любов, и ще се чувствате щастливи.

Ако баба ви в съня ви ви се кара, това означава, че предстои да извършите нещо, за което след време ще съжалявате.

Обикновено бабата се появява в съня в критичен момент от живота ви, когато трябва да ви предупреди за опасност или да ви помогне с благословия.

Ако сънувате, че си говорите с дядо си и баба си, това означава, че ви очакват трудности, които няма да преодолеете без чужда помощ.

Ако видите в съня си баба си, която е жива, това означава, че плановете ви по отношение на работата ще се развият успешно. Ако в съня си се карате с баба си, това означава, че няма да се вслушате в полезен съвет и ще направите нещо глупаво.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Вики
Вики
20.06.2013 22:45
Баба ми почина на 10.06.2013. Тази нощ я сънувах,как лежа на кревата до нея казала съм и че много я обичам,целунала съм и ръката стиснала съм я силно,а тя ми каза че е трябвало да живее още една година. На сутринта баща ми звънна и каза че на майка леля и е починала. Какво значи това и има ли някаква връзка
4
0
Стилияна
Стилияна
08.03.2013 21:20
Постоянно сънувам починалата си баба,сънувам я как ми дава ключа за къщата на село,как иска да ме прегърне,как стои на вратата на къщата си,сънувам я като по-млада и ми казва,че е добре,как ми казва,че иска да ме прегърне,защото трябва да тръгва,но аз със всяка клетка на тялото си,със цялата си душа усещам,че е тук!Не мога да разбера какво означават тези сънища! Почина преди година и 3 месеца,неочаквано...
0
0
Blare
Blare
23.02.2013 22:11
ами ако сънувам че баба ми е умряла а тя си е жива?
0
0