Какво означават пеперудите в сънищата
sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Какво означават пеперудите в сънищата

Какво означават пеперудите в сънищата

Какво означават пеперудите в сънищата

Ако в съня си видите пеперуда, която е кацнала върху красиво цвете или върху тревичка, това означава, че някой разпространява за вас неверни слухове, за да ви оклевети. Най-вероятно този човек е от близкото ви обкръжение и иска да навреди на бизнеса ви.

Пърхащата пеперуда в съня ви означава щастливи вести от отдавна заминали в чужбина близки приятели. Тя е и знак за предстояща щастлива любов, която може да прерасне и в брак.

Ако в съня си видите бяла пеперуда, ще имате здравословни проблеми. Бяла пеперуда, която в съня ви влезе в помещение, предрича сбъдване на желанията ви.

Ако в съня си хванете голяма пъстра пеперуда, това означава, че някой ваш близък ще издаде на неподходящи хора тайни, която сте му доверили.

Ако в съня ви по пръстите ви остане прашец от крилете на пеперуда, но самата тя излети, след като сте я хванали, това означава, че ще имате щастие в любовта. Ако сънувате, че се опитвате да хванете пеперуда, която лети, очакват ви сериозни неприятности в семейството.

Пеперуда насън

Убиете ли пеперуда в съня си, това е знак за предстоящи проблеми, свързани с работата. Ако откъснете крилото на пеперуда в съня си, това означава, че половинката ви смята да ви изневери.

Да хванете пеперуда в съня си е знак за предстоящи любовни приключения. Ако много красива пеперуда кацне върху единия пръст на ръката ви, това предвещава приятна среща.

Ако видите в съня си много летящи пеперуди, ще се свържете с ваши приятели, с които отдавна сте прекъснали отношенията си. Летящата до пламъци пеперуда е предупреждение за опасност.

Черната пеперуда предвещава неприятности, свързани с ревност, а пъстрата пеперуда предвещава приятни мигове с нова любов.

Ако в съня ви виждате поляна с много пеперуди, кацнали върху цветя, това означава, че ви очакват сериозно повишение в службата.

Направи си и този тест с пеперуди, за да разкриеш душата си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати