Сънища за бившия

уличен флирт

Всяка жена поне веднъж е сънувала бившия си съпруг или приятел. Първото, което хрумва на жената в този момент, е че може би това е подсещане, че е сбъркала, когато се е разделила с него.

Но когато сънувате бившия си, това означава просто, че вие вътрешно не можете да се разделите с него, все още изпитвате силни чувства и привързаност, макар да не ги признавате дори пред самите вас.

На подсъзнателно ниво вие все още сте привлечени от мисълта, че можете да бъдете щастливи заедно, дори да не го осъзнавате, дори да го мразите и да го презирате и да сте убедени, че не искате да го виждате.

Когато сънувате бившия си, това означава, че заради нещо не можете да го забравите. Ако в съня ви вие сте отново заедно и отношенията ви се развиват прекрасно, това означава, че най-после в реалния живот вие сте решили да се откажете от него и сърцето ви е отворено за нова връзка.

жена сънува

Ако сънувате, че го виждате да се разхожда, прегърнат с друга, това означава, че вътрешно все още не можете да простите неговата изневяра, дори тя да съществува само във вашата фантазия.

Когато сънувате първата си любов, това означава, че нещо в сегашния ви партньор ви дразни от много време, но не искате да признаете пред самите себе си, че вече е дошло време да се разделите завинаги.

Ако в съня ви бившият ви приятел или съпруг постоянно ви наблюдава или ви следи, това означава, че неговите чувства към вас не са угаснали, макар на вас да ви е абсолютно все едно какво става с него.

Ако в съня си се целувате с бившия си, това означава, че ви очакват горещи нови запознанства. Ако насън се карате с бившата си половинка, това означава, че ви очакват приятни събития.

Ако в съня ви бившият ви изглежда много зле и ви моли да му помогнете, това е знак, че вие все още искате да му отмъстите за нещо, което ви е причинил и не сте му го простили.

Видите ли самите себе си в съня си нещастни и бедни, а бившият ви не иска да ви помогне, това е знак, че се самосъжалявате след раздялата с него.

Рейтинг

3.9
Общо 19 гласували
5 6
4 6
3 6
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Анонимен
Анонимен
21.08.2018 16:40
Трябва да запазя всеки тук актуализиран, защото съм просто учуден от резултатите от това любовно заклинание, което д-р Акуду направи за мен. Всичко върви толкова добре и точно как той каза, че ще бъде. Необходими са точно 24 часа, за да се постигне пълно развитие и най-сетне моята бивша жена ми се обади за обединение за пръв път от години, така си струва, защото нещата са почти съвършени, откакто се е върнала при мен! Как д-р Акуду взимаше моята ситуация и напълно го обърна, за да ми даде точно това, което исках, е отвъд мен, но нещо, което никога няма да задавам и просто ще бъда напълно благодарен, че се натъква на него. Да ви благослови, че помагате на много хора да получат това, което сърцето им желае доктор Акуду. Ти наистина си надарен! , можете също да се свържете с него за помощ (dr.akudupowerfulspell@gmail.com) или да се обадите на него (+2348103710768)
1
0
Dionne Kate
Dionne Kate
11.06.2018 16:17
Просто искам да дам бързо съвет на всеки, който има трудности в отношенията си, за да се свърже с д-р Агбазара, защото той е единственият, който е способен да върне счупени взаимоотношения или счупени бракове в срок от 48 часа с неговите духовни сили. Можете да се свържете с д-р Агбазара, като го напишете по електронната си поща на адрес ( agbazara@gmail.com ) ИЛИ обадете се / WhatsApp на него на +234 810 410 2662, във всяка ситуация на живот, която намирате себе си.
2
1
Бамби
Бамби
19.05.2015 13:08
ако сънуваш бившото си гадже-радвай се в съновниците пише, че лайното е на пари ;)
18
1