sanovnik.bg»Статии»Сънища»Сънища за извънземни

Сънища за извънземни

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Сънища за извънземни

Ако ви се присъни извънземен, това е знак, че в най-близко време ще ви се случат непредвидени приятни неща, и това ще стане по невероятен начин, който ще ви се стори мистериозен и необясним. Но всичко ще се развие във ваша полза.

Агресивните извънземни в съня ви са знак, че вашите врагове са се активизирали и в най-скоро време трябва да очаквате, че ще ви атакуват.

Ако в съня си видите дружелюбен извънземен, който не иска да ви навреди, това е знак, че в скоро време ще получите помощ от стари приятели.

Сънищата за извънземни като цяло отразяват подсъзнателното ви предчувствие за предстоящи промени в живота ви. Сън, в който общувате с извънземни и дори се разбирате с тях, е символ, че ще успеете да довършите работата, с която сте се захванали.

Ако в съня си сте влезли в кораба на извънземните и най-спокойно си общувате с тях, това е знак, че способности, за които не сте подозирали, че имате, ще ви помогнат в най-скоро време да излезете от трудна ситуация.

Ако сънувате, че на земята се спуска космически кораб с извънземни, това означава, че имате сериозна нужда от промяна в живота си. Това издава и вашата огромна нужда от любов, която най-вероятно не получавате в необходимото ви количество.

Ако сънувате, че сте свидетел на катастрофа на космически кораб, това означава, че капаните, които враговете ви са заложили за вас, ще им изиграят лоша шега.

Ако в съня си управлявате космически кораб, това означава, че в реалния живот надценявате способностите си, което ще се отрази както на работата ви, така и на отношенията с най-близките ви хора.

Разсъждавайте трезво и преценявате реалните ситуации, за да успеете да излизате винаги победител от тях.

Ако в съня ви извънземен се опита да ви убие, това означава, че някой ваш проект в работата е сериозно застрашен от провал. Ако пък извънземният убие ваш близък в съня ви, това означава, че той може да има сериозни проблеми и е добре да се опитате да му помогнете.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 7
4 3
3 5
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Потребител#190498
Сънувах че ставам извънземно след като мина през портал
0
7
не казвам
не казвам
03.05.2015 18:13
сънувах че сини извънземни идват до нас и казват че идват с мир,а след това ги приютихме
4
43
Симона
Симона
31.01.2013 20:35
В съня ми бях отвлечена от извънземни,но така и не ги видях.Видях само тяхни служители,хора като мен,които били отвлечени преди стотици години и бяха още живи.Тях не ги беше вече страх.Казаха ми,че или никога няма да ме върнат,или ако стане няма да помня нищо вече.Но като цяло се усещаше много страх сред другите отвлеччени заедно с мен.Събудих се плачейки сериозно...Как да разбирам съня..Благодаря,ако някой знае и помогне .. :)
7
1
anonimen
anonimen
03.05.2014 13:16
Аз сънувах че си играя със извънземен приятел :D
4
1
Ивета
Ивета
01.08.2012 10:57
Точно вчера сънувах извънземни и щях да питам,докато не видях тази статия...Благодаря ви много!
3
0