Сънища за работа

Сънища за работа

Ако сънувате, че сте се успали за работа и сте закъснели много, това означава, че не можете да контролирате ситуацията със служебното си израстване. Може да подсказва и подсъзнателен страх от нужда от смяна на работата. Всъщност обаче не ви стиска да рискувате и да смените работата, в която вече нямате шанс за развитие с нещо ново, което крие интересни предизвикателства за вас.

Ако насън закъснявате със срокове при изпълнение на работни проекти, това може да означава, че се чувствате неподготвени за задачите и в действителност сте неуверени във възможностите си да се справите. Изобщо в реалния живот ситуацията е излязла извън контрол за вас и ви кара да се чувствате зле и на грешното място.

Разпространен е сънят, че отивате голи на работа, но интерпретацията му е различна в зависимост от това какво точно се случва в съня ви. Дрехите в съня символизират нуждата нещо да бъде скрито.

Ако сънувате, че сте ужасени от нудистката си поява на работното място е възможно това да е провокирано от необходимост да криете от колегите си някаква информация, ситуация или факти от личния си живот.

Ако насън убивате шефа си, в действителност криете дълбоко в себе си някаква обида или злоба към него. Но обяснението може да е и по-дълбоко. Опитите за убийство насън могат да означават проблеми в реалния живот, които не решавате. Изобщо убийството може да отразява напрегнатата борба, която водите в реалността.

Ако в съня си правите презентация, без да сте подготвени, това може само да засили притесненията ви за предстоящото събитие. Защото вътрешно се чувствате неподготвени.

Сънувате, че са ви повишили – значи сте уверени в професионалните си качества и чувствате, че в работата усилията ви се ценят. С подобна нагласа това рано или късно ще се случи.

Ако сънувате работата си

Когато насън са ви уволнили, най-вероятното обяснение е, че имате подобни страхове в реалността. Те може да се провокират от вашата неувереност в собствените ви качества.

Вижте още важни тълкувания на сънища според нашия съновник.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати