sanovnik.bg»Статии»Сънища»Числата и сънищата

Числата и сънищата

Числа в сънищата

Числата, видени насън, могат да ви разкажат за бъдещи събития или да ви напомнят за минало, което все още влияе върху живота ви. Значението на числата в съня ви може да е с буквален или “зашифрован” смисъл.

Тълкуване на числата

Появилите се в съня ви числа могат да се проявяват по различен начин. Например, можете да не сънувате цифри, а известно количество хора или предмети. Ако на сън броите пари, това означава подобряване на финансовото ви положение. Докато, ако броите хора/например, учениците в клас или опашката в магазина/, означава, че се чувствате претоварени със задължения.

Ако вие броите сами, това означава изнемогване и умора, но ако ви помагат да броите, това говори за издигане в кариерата. Броенето или написването на числа подразбира необходимост от финансов контрол над разходите, но ако грешите при сметките или броя на числата, това означава, че шансът бяга от вас.

Числа и кодове

Нумерология

Ако можете да възстановите по памет цифрите, които сте сънували, трябва да ги запишете, защото могат да съдържат факти за времето или датата на важни събития във вашето близко бъдеще. Подобни цифри могат да се появят във вид на телефонни номера, кодове, дати или даже номера на лотарийни билети, които представляват печеливши комбинации. Числата в сънищата могат да се съчетават с различни буквени съчетания – в този случай вие трябва внимателно да запишете цифрите и буквите в дневника на сънищата си.

Цифрите от нула до пет

Тайнственото значение на числата в сънищата до голяма степен съвпада с тяхното значение в нумерологията и астрологията. Нещо повече, тези източници са полезни в случаите, когато вие искате да направите по задълбочен анализ на числата в сънищата ви.

Общият смисъл на цифрите от 0 до 5 е такъв: 0 символизира цикличността в живота; 1 е символ на съзидание и интелект; 2 е символ на женското начало; магическата цифра 3 е символ на триединството и съзидателното мъжко начало; цифрата 4 е свързана със стихията на Земята, означава солидарност и справедливост; 5 е символ на брака. Тя съединява женското начало (2) и мъжкото начало (3).

Сънища

Цифрите от 6 до 10

6 е символ на пълнота и спокойствие; 7 е най-магическото и свещено число, което олицетворява мъдрост, святост и тайно знание; 8 е символ на безкрайността; 9 предвещава забременяване и успех; 10 е олицетворение на целостта на Вселената, завършване на определена фаза и създаване на позитивна атмосфера, която способства за прогреса.

Двуцифрените числа

От двуцифрените числа специално внимание заслужават: 13 – символът на силата, това число изобщо не означава нещастие, както някои смятат; 19 ще внесе в живота ни късмет и вдъхновение; 21 предсказва, че целите ви ще се осъществят и ще ви донесат свобода.

Рейтинг

5 8
4 10
3 5
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
кака петка
кака петка
08.09.2015 07:37
Ами ако е 197303 как да го тълкувам
6
20