Сънища за паяци и змии

Сънища за паяци и змии

Сънищата за паяци не винаги предвещават нещо лошо. В древността се е смятало, че ако човек сънува паяк, който плете паяжина, това е най-щастливият сън.

В много световни култури паякът е символ на съзиданието. Такъв сън предвещава успехи, свързани с работата. Пълзящ по стената паяк предвещава финансови успехи.

Особено силно е това предзнаменование, ако паякът е жълт, син или зелен на цвят. Ако жена сънува, че я преследва голям паяк, очаква я среща със заможен мъж.

Сънища за паяци и змии

Паяците носят късмет на хора, които се занимават с творческа работа. Мъхестият паяк с огромни размери предвещава скорошното изпълнение на идеите им.

Ако насън усетите, че ви хапе паяк, това е символ на неприятности, които ви готвят близки приятели или колеги. Ако смачкате паяк в съня си, това е лош знак.

Наяве също не трябва да убивате паяк, това ще отнеме късмета ви. Ако насън се освобождавате от лепкава паяжина, това означава, че ви очакват проблеми.

Ако сънувате змия, това е предупреждение за някаква неприятност. Много лош сън е змия, която ви напада. Това говори за лицемерие от страна на най-близките ви хора.

Ако в съня си победите змия, която ви напада, това предвещава големи успехи. Ако сте заобиколени от змии, които не ви нападат, това е знак да сте нащрек в работата си.

Огромна змия, която предизвиква панически ужас в съня ви, но която не ви напада и не ви хапе, символизира някакви ваши страхове. Ако насън запазите спокойствие при вида на огромна змия, този сън предвещава щастие в работата и в любовта.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 7
3 5
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати