Сънища за коса

Сън

Разресването на коса в съня ви може да е знак за желанието ви да се измъкнете от заплетена ситуация. Подстригването предвещава нови начинания.

Ако в съня си си слагате много гел на косата, това издава желанието ви да омекотите острите ъгли в отношенията си с близък човек. Ако в съня ви косата ви пада, това издава, че сте в депресия.

Красивата разкошна коса в съня ви е знак за добро здраве. Гъстата коса означава, че живеете в мир със себе си. Ако косата ви е чиста в съня ви, това означава, че започнатото от вас ще се увенчае с успех.

Ако в съня ви косата ви е разрошена, това е знак, че трябва да подредите мислите си и да решите как да действате в сложна за вас ситуация, за която избягвате дори да мислите.

Сложната прическа предвещава интриги. Ако в съня си сте с прекалено дълга коса, това означава, че ще трябва да изчакате, докато плановете ви се осъществят.

Коса

Ако сънувате, че косата ви е мръсна, както и че имате пърхот, това означава, че сте взели неправилно решение, последиците от което ще се стоварят върху вас.

Ако видите въшки в косата си насън, това е знак да не се вслушвате в съветите на хора, които отскоро са ваши приятели. Нищо добро няма да излезе от това. Въшките са знак и на пари.

Ако видите собствената си коса побеляла или сънувате хора с бяла коса, това е лош знак. Очакват ви неприятни промени. Ако в съня си сте много късо подстригани, ще си имате финансови неприятности.

Обемната прическа и пухкавата коса са предвестник на огромно щастие. Ако галите нечия коса в съня си, очаква ви нова любов. Ако сънувате черна коса, това предвещава тъга.

Ако видите руса коса в съня си, това означава край на неприятностите. Ако не можете да разрешите косата си в съня си, това предвещава грижи и неприятности в работата.

Рейтинг

4.3
Общо 13 гласували
5 9
4 1
3 2
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари