Сънища за небесни явления

Сънища

Ако сънувате комета, това е знак, че в скучния ви за момента живот ще се появи интересен човек. Той ще ви донесе много проблеми, но също така и много възможности за успех.

Луна, видяна насън, предвещава тъга, мъка, странни и непонятни случки, които ви очакват. Метеорит ако сънувате, това е знак за предстоящ инцидент, който ще наруши плановете ви.

Небето символизира живота ви. Ако небето е ясно и безоблачно, очаква ви прекрасен живот през следващия месец. Но ако небето е намръщено, с буреносни облаци, очаквайте проблеми.

Купестите облаци означават възникване на сериозни препятствия в осъществяването на важни за вас цели. Перестите облаци са знак, че ще преодолеете всяко препятствие на пътя си.

Небе насън

Внезапният силен дъжд символизира неочаквана промяна на плановете ви или предстояща случка, която изобщо ще ви откаже от осъществяването на целите ви.

Ако видите Млечния път насън, това символизира човешкия живот. Този сън издава, че имате меланхолично настроение и философска настройка към живота.

В този период не можете да работите активно, затова си дайте няколко дни почивка и отново се залавяйте за работа.

Сняг ако видите насън, това означава, че любовта, която изпитвате към човека до вас, постепенно изстива. Вие вече знаете това, но не искате да го признаете пред самите вас.

Ако виждате в съня си да се сипе сняг на парцали, това е знак, че в живота ви ще настъпят събития, които ще ви накарат да промените мнението си за близък приятел.

Ако сънувате тъмно небе, без звезди, това е знак, че не можете да разберете близките си и затова често сте в конфликтни отношения с тях. Това е знак, че се променяте.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
роск
роск
27.11.2014 06:16
Така е
0
0