Сънища за природни обекти

Море насън

Ако сънувате долина, това символизира бъдещия ви живот – спокоен и малко скучен, но затова пък без излишни неприятности.

Път ако сънувате, това символизира пътя ви към определена цел, която искате да постигнете. Ако пътят е прав и чист, това означава, че лесно ще постигнете целта си.

Ако пътят е извит, тесен и мръсен, това означава, че ще срещнете големи трудности по пътя си към целта. Ако пътят е устремен към планина, това е знак, че ви очаква финансов успех.

Ако пък пътят върви надолу, това е предупреждение, че ви очаква период, в който трудно ще осъществите каквото и да е.

Ако сънувате камък, това е знак, че скоро ще ви се наложи да контактувате с човек, който е неотстъпчив, труден и обича да се инати. Ако сънувате хълм с кръгла форма, това е знак, че желанията ви са прекалено скромни.

Лагуната символизира укритие от всички нещастия, които ще можете да избегнете, както и спокоен и щастлив живот в дома, където около вас са само любимите ви хора.

Гората е символ на състоянието на жизнените ви сили. Ако видите насън гъста зелена гора, това означава, че силите и енергията ви са много големи и се чувствате прекрасно.

Сънища

Ако насън видите изсъхнала гора, това означава, че не е зле да се погрижите за здравето си. Видите ли насън зелена поляна, ще имате късмет във всяко начинание.

Ако поляната е подгизнала от вода, това означава, че успехът ще ви съпътства навсякъде в продължение на цял един сезон, а здравето ви ще е много добро.

Ако сънувате море, очакват ви огорчения и сълзи. Ако морето е спокойно, животът ви ще е без промени. Но ако е бурно, с вълни, очаквайте приятни и неприятни изненади.

Ако в съня си видите езеро, в което се отразява небето, това е знак, че ще имат успех в работата. Можете смело да поискате увеличение на заплатата – сега е подходящият момент.

Виж повече

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари