sanovnik.bg»Статии»Сънища»Сънища за дрехи

Сънища за дрехи

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Сънища за дрехи

Ако сънувате, че обувате чорапогащи, трябва да се готвите за изпитания. Ако видите насън жена с копринени чорапи, това означава, че усещате колко нереални са надеждите ви.

Чорапи, които се късат насън, предвещават бъдещо разочарование и радикална промяна на плановете ви. Ако сънувате къси детски чорапки, това е знак за предстояща неприятна ситуация, от която с достойнство ще излезете.

Ако сънувате модно списание, това е знак, че сте обект на завист от страна на приятелките си и колежките си. Възможен е предстоящ конфликт на работното място.

Не споделяйте успехите си с никого, ако не искате враговете ви да се възползват от слабостите в момент на вашата радост.

Червена рокля

Палто ако видите насън, това предвещава период, в който няма да се радвате на топлина и приятелство от страна на околните. Възможна е проява на агресия.

В този момент имате нужда да се посъветвате с близка душа, която да ви насочи как да постъпите, за да се справите с неприятните ситуации в живота ви.

Ако сънувате нова рокля, това е предвещаване за начало на нов живот, нови интересни запознанства и нова любов.

Шлифер ако ви се присъни, това означава, че в скоро време ще ви се наложи да станете психоаналитик на голяма част от приятелите си. Запасете се с търпение да ги изслушате, те имат нужда от вас.

Ако сънувате наметало, което намятате върху раменете си насън, това означава, че скоро за вас настъпва период на сериозно благополучие и спокойствие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
53
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати