Сънища за ангели и вампири

Вампири

Ако насън ви се яви ангел, това е знак, че в скоро време ще се влюбите. Дори ако не знаете, че вече сте в плен на чувствата си към някого, този сън е предвестник на истинска буря от емоции.

Ангел с огромни разперени криле е знак за предстоящи добри новини. Много често ангел ви се явява насън, за да ви помогне да решите някакъв сериозен проблем.

Ако видите в съня си бог или божество, това е знак, че не трябва да се разочаровате от ваш нов приятел. Изчакайте малко и ще разберете, че и той има не само недостатъци, но и положителни качества.

Сънища

Ако сънувате вампир, това означава, че в близкото ви обкръжение се е появил човек, който силно травмира психиката ви.

Великан ако видите в съня си, това означава, че напоследък често изпитвате притеснения и търпите да ви обиждат несправедливо. Това е знак, че имате нужда от защитата на някого.

Джудже ако сънувате, това предвещава сериозно материално попълнение на бюджета ви.

Ако сънувате гърбав малък дух, това е много щастлив сън. Това е знак, че ще имате успех във всяко начинание, с което се захванете.

Ангел

Ако сънувате домашен дух и му задавате въпрос, отговорът му ще е значението на съня. Ако ви е казал нещо положително, всичко ще е наред. Като се събудите, оставете на пода на стаята си малка чинийка с няколко лъжички мед, за да се сбъдне сънят ви.

Ако ви се присъни кентавър, ще попаднете в ситуация, в която ще сте безсилни да изкажете гнева си. Възможно е да имате проблеми с началника си.

Ако сънувате лилипут, изпитвате комплекси, които ви измъчват. Опитайте се да преодолеете чувството на неувереност и безпокойство, тъй като страховете ви са неоснователни.

Минотавър ако сънувате, в скоро време ще имате сериозен сблъсък с мъж от семейството ви. Ако ви се присъни върколак, ваш приятел ще ви предаде.

Рейтинг

3.7
Общо 10 гласували
5 3
4 3
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Буби
Буби
20.06.2012 12:16
Искам да кажа, че съм сънувала доста от изброените неща горе... Сънувах върколак. Даже сега се сещам, че бяха 2. Единият беше свиреп, а другия мил и спокоен като кутренце. Станах приятел със спокойния, а той мисле, че ме избави от лошия. Все пак щом често сънувам такива неща много хора ме предават и травмират психиката ми!
3
0