Сънища за бита

Сънища

Ако сънувате включена лампа, в скоро време ще ви се наложи да скриете голяма своя радост от близките си. Бутилка насън означава душевни неприятности.

Ако сънувате, че сте в банята, имате нужда от укрепване на имунната си система. Ако видите, как се къпете във вана, имате сериозна нужда от уединение.

Ако сънувате душ, от който тече вода, наскоро сте преживели нещо неприятно, може би сте извършили нещо, за което вече се разкайвате.

Ако се видите насън с прахосмукачка или метла в ръка, това означава, че животът ви има нужда от организиране. Може би просто ви гризе съвестта, че не помагате на близките си достатъчно.

Вентилаторът е знак за добри новини. Закачалка – скоро време очаквайте да ви дойдат на гости стари приятели. Глинена саксия – вие се измъчвате от тъга по свои близки.

Тълкуване на сънища

Ако сънувате бебешко гърне, скоро ще попаднете в непредвидена ситуация и дори може да се превърнете в обект на присмех. Ако сънувате готварска печка, налага се скоро да вземете живота си в ръце.

Диванът предвещава спокоен и безгрижен живот. Къща, видяна насън, символизира увереността в собствените си сили. Ако къщата е висока, със стабилни стени, вие чувствате сигурност в собствените си сили.

Ако сънувате малка къщичка, бихте искали по-рядко да попадате в центъра на вниманието. Трябва да се затворите в самите себе си, защото нямате решимост да действате.

Ако сънувате сламена колиба, чувствате своето безсилие пред съдбата. Въпреки това обаче изпитвате щастие и вярвате, че ще дойдат по-добри времена.

Перде ако видите в съня си, ще се наложи да сте лицемерни, за да скриете истинските си чувства и мисли. Ако пердето е дръпнато, това е знак, че след дълъг период на отчуждение вие имате нужна от контакт с околните.

Ако през пердето се процежда слънчева светлина, вашето голямо желание скоро ще се превърне в реалност. Ако зад пердето се вижда само тъмнина, хорското неразбиране ви наранява.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати