sanovnik.bg»Статии»Сънища»Камъни за сънища

Камъни за сънища

Магически камъни

Камъните и кристалите са надарени с многобройни свойства, които сякаш са създадени, за да помагат на хората. От древни времена камъните са използвани за помощ на сънищата.

Само собственикът на камъка може да събуди тази му способност. Камъкът за сънища е много личен камък, затова никой, освен вас, не трябва да ги пипа.

Преди да го използвате, измийте го със студена течаща вода, избършете с памучна кърпа, стоплете го в ръцете си и едва след това го поставете под възглавницата.

Лунният камък е най-подходящият камък за сънища. Ако искате да виждате ярки, значими сънища, ви е необходим лунен камък. Той е полупрозрачен, млечнобял, светлосин, зелен или сив на цвят.

Повърхността му излъчва меко сребърно сияние, което прилича на лунна светлина. Камъкът символизира магически сили на лунните полета, затова е най-полезен в пълнолуние или понеделник – деня на Луната.

Сънуване

В Индия лунният камък се смята за свещен. Той носи късмет, подарява се на влюбени. Лунният камък засилва страстта и позволява на влюбените да видят бъдещето си.

Вибрациите на лунния камък се променят с фазите на Луната. Тъй като лунните цикли неразривно са свързани с циклите на сънищата, е ясна способността на камъка да помага за сънищата.

Лунният камък, освен това, успокоява, уравновесява психичното и емоционалното състояние и спомага за по-добрия сън. Сложете лунния камък до главата си или под възглавницата, преди да си легнете.

В ярко осветена от Луната нощ оставете лунния камък върху перваза на прозореца. Лунните лъчи трябва да падат директно върху камъка, за да го заредят.

Оставете камъка да полежи на перваза не повече от два часа. След това го сложете в чаша с вода. Оставете чашата с камъка на тъмно място, а на другия ден преди лягане изпийте водата и ще видите най-прекрасните сънища.

Рейтинг

5 9
4 3
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Име
Име
25.12.2013 16:47
продават се по магазините
5
1
T. Remaerd
T. Remaerd
16.10.2012 09:16
Ай стига бе,ей ся отивам до луната да си набера! xD xD
2
3