sanovnik.bg»Статии»Сънища»Сънища за животни

Сънища за животни

Таралеж

Ако видите насън таралеж, това предвещава, че въпреки опасните ви връзки ви очаква огромен успех в най-скоро време. Взимате насън таралеж в ръцете си – това означава, че ще общувате с лош човек.

Възможна е семейна свада. Ако държите насън таралеж в ръцете си, без да усещате бодлите му, мнението ви за новите ви бизнес партньори изобщо не съответства на истината.

Ако държите таралеж и той ви боде силно, това означава, че някой от близките ви крои нещо неприятно срещу вас. Ако сънувате таралеж, свит на кълбо, време е да се откъснете от проблемите си.

Този сън е знак, че трябва да се концентрирате върху най-важното, което правите, и да довършите започнатото.

Енот видите ли на сън, очаква ви голяма печалба. Ако насън убиете енот, очакват ви приятни новини и евентуално повишение в службата. Ако храните енот от ръцете си, ще имате нов верен приятел.

Жираф видите ли в съня си, това означава, че душата ви жадува за приключения, които ще ви донесат обаче предимно разходи. Двойка жирафи в съня ви означават, че се отнасяте твърде претенциозно към половинката си.

Ако жена сънува жирафи с бебето им, това означава, че тя мечтае за романтична връзка. Ако насън се опитвате да убиете жираф, това е знак, че ще причините болка на близък човек.

Енот

Да галите жираф в съня си е много добър знак. Това означава, че ви предстои дълъг период на късмет във всяко едно отношение. Моментът е подходящ за сключване на изгодни сделки.

Ако в съня си видите стадо лосове, очакват ви сериозни неприятности във вашата работа. Ако животните в съня ви дойдат доверчиво при вас, това означава, че несгодите ще ви подминат.

Тичащ лос предрича изневяра. Ако убиете лос в съня си, това означава, че щастието ви с новата ви любов ще е твърде краткотрайно.

Видите ли стадо овце, това предвещава благополучие на цялото семейство. Ако една от овцете се е отделила от стадото, предстои ви среща с човек, който ще промени мирогледа ви.

Ако насън стрижете овца, скоро ще постигнете целта си. Ако видите мъртва овца в съня си, това означава, че ще се лишите от доверието на близки за вас хора.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 6
4 9
3 4
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати