sanovnik.bg»Статии»Сънища»Сънища за любов и изневяра

Сънища за любов и изневяра

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Сънища

Ако насън участвате в любовна авантюра, в недалечно бъдеще ви очакват промени, които не са съвсем приятни за вас. Ако се откажете от авантюрата си насън, ще издържите с чест изпитанията, които ви е приготвила съдбата.

Ако в съня си изневерявате на любимия си човек, в най-скоро време това наистина ще се случи, макар вие да не сте настроени на любовна вълна с други хора.

паника

Ако в съня ви любимият ви човек ви изневерява, това е знак, че в скоро време близки до вас хора ще злоупотребят с вашето доверие. Ако мъж сънува, че изневерява на жена си с жрица на платената любов, това вещае проблеми в работата.

Ако насън се разкайвате за изневярата си, това означава, че не сте задоволени от състоянието на работата си и в най-скоро време ща направите всичко, за да го промените.

Ако мъж насън изневерява на любимата си, за да ѝ отмъсти, това е знак, че ще бъде много щастлив с половинката си. Ако жена сънува такъв сън, това означава, че постоянно е недоволна от избора си на съпруг.

изневяра

Ако насън обектът на любовта ви не иска да общува с вас освен като с приятел, това означава, че не можете да постигнете целите, които сте си набелязали.

Ако жена сънува, че е влюбена в мъж, който не й обръща никакво внимание, това е знак, че в най-скоро време тя няма да може да се отърве от кандидат-любовници.

Варите в съня си любовна отвара, за да привлечете някого – това означава, че искате да разкриете способностите си в работата, но не знаете как да го направите.

Това също така е знак, че в работата не ви ценят достатъчно, въпреки че имате качества, които са за завиждане. Ако сънувате, че флиртувате със семеен човек, това значи, че собствената ви връзка е пред разпад.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 9
4 9
3 5
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
bogomila
bogomila
17.05.2014 02:42
а ако сънуваш как момчето което харесваш от миналата година е влюбено в теб и на следващият ден ти пише?
14
9
super_girl
super_girl
13.11.2012 18:06
ами ако сънуваш непознато момче, влюбено в теб? какво значи?
14
3
Анонимен
Анонимен
02.06.2019 23:43
Che si samoten ;))
0
0