Спането на празен стомах променя сънищата

Спането на празен стомах променя сънищата

Сън

За да промените живота си, трябва да се опитате да промените това, което правите обикновено. Опитайте се да не ядете преди лягане и да заспивате на празен стомах в продължение на една седмица.

Това ще промени сънищата ви. Благодарение на факта, че ще си лягате гладни, а не с пълен стомах, ще виждате само приятни леки сънища и сутрин ще се събуждате в добро настроение.

Опитайте се да не добавяте сол и черен пипер в ястията, ако страдате от наднормено тегло. Така ще консумирате два пъти по-малко храна и тялото ви ще се отърве от отоците.

Не пийте газирани напитки и сокове с консерванти и ще оцените колко е вкусна обикновената вода. Не пийте кафе само две седмици и ще забележите колко лесно заспивате.

Ще спите много по-дълбоко, бръчките ви ще се поизгладят и цялата ви нервност ще изчезне или поне значително ще намалее.

Поне една седмица се опитайте да ходите с изправен гръбнак и ще видите, че паметта ви ще се подобри и по-лесно ще решавате много от проблемите си.

Когато не харесвате някого, представяйте си го само усмихнат и ще забележите, че той ще започне да се отнася с вас по-добре, отколкото преди.

Събуждане

Един час преди лягане изключете телевизора и отворете прозореца. Така ще започнете да виждате насън желанията си, а след като се събудите, ще бъдете заредени с творчески импулс.

Опитайте се една седмица да говорите по телефона само по работа и ще забележите колко много часове има в денонощието.

Усмихвайте се на минувачите, без да мислите какво могат да си помислят те за вас. След около месец няма да имате проблеми в общуването с хората.

Опитайте се поне един ден в месеца за няколко минути да полежите в тишина, сред дървета и трева, и ще се насладите на тишината в самите вас.

Рейтинг

5 3
4 4
3 5
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
mihala
mihala
16.08.2014 21:53
Как се заспива като си гладен?Някой може ли да ми каже.
6
0
Дааа
Дааа
02.09.2014 23:56
Идеята не е да си гладен, просто да си смелил храната, да не е точно след ядене, ами час-два след това, зависи от метаболизма и това какво и колко си ял. При мен глада се появява след 2 до 3 часа обикновено, но наистина се чувствам по-добре като си легна с празен стомах. Снощи даже бях малко гладна и сънувах много хубави неща... Не се шегувам, наистина имах хубави сънища. :D
2
1
молъ налево, молъ надесно
молъ налево, молъ надесно
16.08.2014 13:01
Я каква хитрост!1! Мене баба ми ме е научила като малък на вълшебната думичка моля, ама тя е слугувала някъде... на некой дето едва ли е пропускал вечеря преди онождане на жените си. Та на него са му благодарели сърдечно, за това си е спял като къпан.
0
2
александра
александра
14.01.2014 21:23
Ако така се решаваха човешките проблеми в такьв случай нямаше да имаме нужда от лекари и всичко щешеда ни е розово и безпроблемно и дилърите и магазините за алкохол щяха да фалират.
2
4
Истина
Истина
02.09.2014 23:53
Като "имаме нужда" от лекари, те да не би да помагат? Изписват ни лекарства, които само ни поддържат живи, за да можем да купуваме още. "Съвременната" медицина изобщо не ни помага. Ако лекарите помагаха, нямаше да живеем в стрес и нямаше да сме болни. ;) Всички тези неща имат значение, вярвате или не.
2
0
cvar4o
cvar4o
18.01.2012 13:17
Да !
0
0
nqkoi
nqkoi
28.12.2011 16:32
nqma da namaleqt no ste gi priemame po lesno
0
0
d
d
07.12.2011 17:37
tova e po-skoro upatvane za po-ve4e izpalnen s optimizam jivot,no dali po tozi na4in 6te si re6im problemite,a?
1
0