sanovnik.bg»Статии»Сънища»Какво разкриват еротичните ви сънища

Какво разкриват еротичните ви сънища

AdminAdmin
Дарт Вейдър
669356
Еротични сънища

Всички мъже и жени имат мокри сънища. Те издават желания, освобождават страхове и премахват стрес. Според проучване на френски изследователи, 70% от жените и 80% от мъжете имат еротични сънища.

Тези сънища започват още от пубертета, с появата на първите любовни трепети. Младежите например, сънуват много змии, което символизира събуждането на сексуалността, подчертава Джордж Ромей, автор на речник на сънищата.

Под формата на сънища, еротичните фантазии са знак за добро здраве. Който и да е човекът, с който сънувате, че правите любов, това е доказателство, че имате логична мисъл, интуитивен сте и имате силно въображение. Сънят може да е и генерална репетиция за предстоящ нов етап в любовния ви живот.

Според теориите на Фройд, сънят има и компенсаторна роля - разкрива подсъзнателните ни желания и стремежи. По този начин, освобождавайки натрупаното през деня напрежение, еротичните сънища ни помагат да се преборим със стреса.

Ако желанието определя някои сънища, то страхът може да предизвика други. Една от функциите на еротичните сънища е да ни помогнат да се отървем от някои задръжки.

Има жени, които често сънуват, че мъжете се отнасят агресивно към тях. Този вид сънища показва страх от нападение или влияние на истеричен и авторитарен баща върху психиката на дъщерята.

Ако подобен тип сънища се повтарят, подходяща терапия ще помогне за разрешаване на проблема.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
57
45
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Шенол
Шенол
07.04.2014 10:35
Защо Отново ? Сънувах еротичен сън ,това си е често явление при мен.
0
2
Непознат
Непознат
24.03.2014 20:19
Най-добрата женичка е дясната ръчичка....
8
6
Гриша
Гриша
22.10.2012 07:57
Има разлика между секс и изнасилване и ако няма с коя да правите секс значи ръката ви е най-близкия приятел а и твоето секс ли е ха ха ха Защо тогава имаше недоволни клиенти Георги Проститутка С никъкъв бивш не си била в никаква стая Взела си кончето и си се излагала пак тотално Толкова си ми противна че няма на къде Мразя проституцията във всичките и разноцветности !Движи си с коня тя ще те научи на много житейски мъдрости понеже и на нея живота и на младини беше еднообразен и скучен е решила малко да навакса !Да не дава Господ на малоумно да дадеш някаква власт -резултатът е катастрофален !Вдигай ембаргото и спираме да пишем !Не го ли направиш ще ти се вее перчема навсякъде изобщо не си поплювам особено с прости путки и тъпата им клиентела!Чакай бе какво малоумно тя е само за снимки и по-сериозна излагация ха ха ха
0
2
petar
petar
07.11.2011 15:23
Това е вярно за съня. Ама нали ние мъжете, ако няма с коя да правим секс, какво ще правим тогава ?
0
2
moni
moni
03.01.2011 19:40
Съглсна съм с теб.
1
1
Йони
Йони
26.12.2010 21:49
Аз пък се чувствам странно.
2
1
natali dimova
natali dimova
14.12.2010 11:12
Когато сънувам еротичен сън, на другия ден правя секс.
2
2