sanovnik.bg»Статии»Сънища»Паднали зъби насън предвещават нещастия

Паднали зъби насън предвещават нещастия

Нина НордНина Норд
Джедай
788541
Паднали зъби насън предвещават нещастия

Обикновено сънищата за зъби предвещават болести и срещи с неспокойни и неприятни за вас хора. Ако сънувате, че зъбите ви падат, ви очакват нещастия.

Ако насън ви извадят зъб в зъболекарски кабинет, очакват ви неприятности, свързани със здравето ви. Ако насън виждате, че всичките ви зъби са на място, скоро ще си възвърнете изгубените позиции.

Когато насън чистите или изплаквате зъбите си, това означава, че е се изискват огромни усилия, за да запазите щастието си непокътнато. Изкуствените зъби предвещават сурови изпитания.

Ако насън зъбите ви падат и не можете да ги откриете, вашата гордост е бъде смазана, а трудът, за който сте положили огромни усилия, ще се увенчае с неуспех.

Паднали зъби насън предвещават нещастия

Ако сънувате, че някой е избил зъбите ви, това е знак, че трябва по-внимателно да се отнасяте към работата си, тъй като враговете ви са нащрек.

Когато насън вашите зъби са счупени или се развалят, това означава, че е крайно време да си дадете почивка, ако не искате работата или здравето ви да пострадат.

Когато плюете зъбите си насън, това означава, че трябва да пазите здравето си. Кривите зъби с дефекти са един от най-ужасните сънища. Той предвещава нещастия.

Ако сънувате, че зъбите ви изведнъж стават искрящи и бели, това означава, че скоро е излезете от затворения кръг на бедите и нещастията, които са ви сполетели.

Ако насън извадите сами зъба си, а после не можете да го откриете, това означа, че ще срещнете човек, когото не искате да виждате и който ще ви донесе само неприятности.

Ако сънувате, че отивате на зъболекар и след това излизате от него с развалени зъби, това означава, че ще се доверите на хора, които ще ви измамят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 4
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
steven
steven
20.12.2014 16:40
llllll
0
0
...
...
18.03.2011 13:20
Ами, ако кървят ?
1
0