sanovnik.bg»Статии»Сънища»Изгубено бижу насън вещае драми в любовта

Изгубено бижу насън вещае драми в любовта

Изгубено бижу насън вещае драми в любовта

Доскоро се смяташе, че сънят е просто възможност на тялото да си почине и да се презареди за следващия ден. Но на всеки деветдесет минути нашят сън се превръща в много енергичен процес за около десетина минути.

Електрическата активност на главния мозък се проявява във вид на мозъчни вълни. С помощта на енцефалограма може да се види, че вълните, които мозъкът излъчва по време на сън, са близки до работата на гънките ни по време на бодърстване.

Точно тези периоди са наречени бърз сън. В този стадий на съня очите на спящия бързо се движат под затворените клепачи, все едно той гледа филм.

Ако събудите човек по време на бързия му сън, той ще ви каже, че в момента е наблюдавал някаква много интересна история. Когато сънуваме, нараства потреблението на кислород.

Изгубено бижу насън вещае драми в любовта

В мозъка нахлува повече кръв, отколкото когато сме будни. Дишането и пулсът ни, както и кръвното ни налягане и стомашно-чревния ни тракт търпят повече промени, отколкото през деня.

Очевидно е, че сънят и сънищата не са просто пасивен отдих и възстановяване на силите. По време на сън в мозъка ни работят не по-малко неврони, отколкото когато сме будни.

Мозъкът сортира получената информация, усвоява и запомня полезното. В леглото мозъкът решава най-важните ви проблеми, защото сънят му позволява да рови в подсъзнанието ви.

По време на седемчасов сън човек вижда около осемдесет минути сънища. Всеки човек има нужда да сънува. Ако бъде лишен по изкуствен начин от сънищата си, през следващата нощ той сънува двойно повече.

Ако сънувате, че губите нещо много ценно, това означава, че в истинския живот не можете да решите как да реагирате на създал се проблем и не можете да вземете правилното решение.

А ако насън намерите изчезнала или изгубена вещ, в реалния живот ще можете да извъртите дадена ситуация в своя полза. Ако не можете да намерите изгубеното в съня си, това е знак за скорошни неприятности.

Загубата на дреха или аксесоар предрича раздяла с любимия човек и несправедливо обвинение към вас от негова страна. Ако жена губи накитите си по време на сън, чакат я неприятности в работата и любовта.

Ако насън изгубите колата си, това може да означава, че сте изгубили точката си на опора и мотивацията си за успехи. Така или иначе това е знак, че трябва да промените нещо.

Ако пък сънувате, че самите вие сте се изгубили, това означава, че се опитвате да се върнете във времето, когато сте се чувствали сигурни и спокойни. Това е знак, че имате нужда от почивка и някой, който да се грижи за вас.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
пипи
пипи
14.07.2012 15:05
Аз преди сънувах,как няма в къщи даден аксесоар,а после обвиненията бяха срешу мен!!!! само неприятности имах
0
0