sanovnik.bg»Статии»Сънища»Какво издава позата, в която спите

Какво издава позата, в която спите

спящо момиче

Ембрион

Това е най-често срещаната поза за сън, използвана от около четиридесет процента от хората. Над два пъти повече жени, отколкото мъже, препочитат тази поза. Хората, които се сгушват в ембрионална поза, са твърди на пръв поглед, но с чувствителна душа. Те може да са срамежливи, когато срещат някого за първи път, но бързо се отпускат.

Пън

Четиринадесет процента от хората предпочитат да спят легнали на една страна, с ръце, прибрани към тялото. Това обаче не гарантира, че ще спите като пън. Тези хора са общителни, комуникативни, обичат да са част от социалния елит и често се доверяват на непознати. Всъщност, те често са прекалено лековерни.

Копнеещият

сън

Тринадесет процента от хората спят в позата на копнеещия – легнали странично, с ръце, протегнати напред. Това са открити по природа хора, но могат да бъдат подозрителни и цинични. Те трудно вземат решения, но когато веднъж го направят, рядко след това биха променили позицията си.

Войник

От осемте процента хора, които спят по гръб, с ръце, прилепени към тялото ли сте? Здравейте, войнико! Спящите в тази поза като цяло са тихи и резервирани. Те не обичат шума, но поставят високи изисквания към себе си и към останалите. Войнишкият стил е вероятно да доведе до хъркане и лош сън през нощта.

Свободно падащият

Поза на спане

Ако спите по лице, с ръце, обгърнали възглавницата и глава, обърната на една страна, тогава вие спите в поза на свободно падане. Вероятно често сте общителни и нахални, но може да сте нервни и докачливи и не обичате да ви критикуват или да попадате в екстремни ситуации. Седем процента от спящите предпочитат тази поза, която подобрява храносмилането.

Морска звезда

Около пет процента от хората предпочитат да спят легнали по гръб, с ръце, вдигнати нагоре от двете страни на възглавницата. Тези хора са добри приятели, защото винаги са готови да изслушат другите и често предлагат помощ, когато някой има нужда. По принцип не обичат да се в центъра на вниманието. Сънят в поза морска звезда е вероятно да предизвика хъркане и лош сън през нощта.

Рейтинг

5 3
4 6
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
viki
viki
27.02.2013 07:03
има една поэа не е описана аэ спя само така
0
0
-А-
-А-
15.08.2012 09:55
има една поза която НЕ Е написана тук!!!
добавете я след като се замислите ХУБАВО!!!
2
0