Аквариум в спалнята разстройва съня
sanovnik.bg»Статии»Сънища»Аквариум в спалнята разстройва съня

Аквариум в спалнята разстройва съня

Аквариум

За да спите добре, никога не разполагайте леглото си срещу огледалото. Хората, които спят на такова легло, могат да получат здравословни проблеми.

Леглото трябва да е разположено така, че частта, на която е възглавницата, да е обърната в най-благоприятната за вас посока. Когато лежите, тилът ви трябва да е в посока, която е подходяща за вас.

Това можете да разберете сами. Ако легнете и усещате някакъв дискомфорт, обърнете леглото в различни посоки, докато не усетите, че всичко е наред.

Никога не поставяйте леглото така, че краката ви да сочат към вратата или към прозорец. Главата ви не трябва да е до стена, в която има врата. Над главата ви не трябва да виси нищо.

Спане

Не поставяйте леглото между прозорец и врата. До леглото не трябва да има източници на електричество. Разстоянието от контакта до човека не трябва да е по-малко от метър и половина.

Над леглото не окачвайте полилеи и големи лампи. Картини, етажерки и масивни лампиони не се препоръчва да се закачат над вратата. В спалнята не слагайте много растения, защото това ще разстрои съня ви.

Камините, фонтаните и аквариумите също не се препоръчват в спалните. Ако спалнята ви е съчетана и с работен кабинет, поставете леглото така, че да не виждате от него бюрото си.

Леглото не трябва да е в центъра на стаята. От едната му страна трябва да има защита и опора във вид на стена. Под леглото не трябва да има кутии и ненужни неща.

Пространството под леглото трябва да е чисто и свободно. Разместете мебелите в леглото си така, че острите ъгли да не сочат към леглото ви. Най-добре е леглото да е поставено в най-далечния от входа ъгъл.

Трябва да виждате вратата от леглото си. Ако в спалнята има компютър или телевизор, през нощта ги покривайте с някакво парче фин плат. В голяма спалня не се поставя малко легло, както и обратно.

Ако имате дом на два етажа, леглото не трябва да е над или под кухня, баня или тоалетна. Това нарушава енергията на съня ви и може да страдате от безсъние.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати