Хората сънуват само десет сюжета

Сънуване

Сюжетите, които хората виждат насън, са само десет. Милиарди хора по света виждат едни и същи сънища, но с различни участници в тях, с различни детайли и емоции.

Абсолютно всички хора виждат сънища, но много от тях изобщо не си спомнят за това. Всяка нощ човек вижда четири или пет серии от съня си – понякога на една тема, като продължение на сериал, понякога абсолютно различни.

Всъщност хората сънуват само през двадесет процента от времето, в което спят. Единствените хора, които не сънуват абсолютно нищо, са онези, които имат някакви сериозни наранявания на главата.

Ако искате да запомните съня си, веднага след като се събудите, запишете всичко, което си спомняте, на лист хартия, който държите близо до леглото си.

Ако си спомняте сънищата си с най-малките детайли, това означава, че нервите ви са разклатени и често се събуждате нощем, без сами да го знаете.

Лицата на непознатите хора, които виждате в съня си, са всъщност лицата на хора, които сте видели през деня, но не сте запомнили. Понякога в съня се появява физическо усещане, което изпитвате, докато сънувате. Например ако сте ожаднели, докато спите, може да сънувате вода.

Убиец

Сред често срещаните сюжети в страната на сънищата са сексуалният, в който правите любов с човек, когото много харесвате в реалния живот, а също така и този, в който сте дете.

Един от най-разпространените сюжети в сънищата е преследването – може да бъдете преследвани от лоши хора, диво животно или измислено чудовище. Ако в съня си вие тичате нагоре и се катерите, сте на верен път към решението на сериозен проблем в реалния живот.

Ако пресичате мост или граница, това означава, че скоро в живота ви ще се случи много значимо събитие. Случи ли ви се насън да бягате от престъпници, това издава несъзнателно чувство за тревога, което най-често е предизвикан от стрес.

Когато някой ви преследва в съня ви, не бягайте, а се обърнете с лице към него. По този начин може да се справите с проблем, който не можете да решите в реалния живот.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 6
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
маниачка
маниачка
01.04.2014 02:19
Божи, кучетата в съня представляват приятелите. Това че те са черно и бяло куче в съня ти означава че 2-ма истински приятели (различни като хора сигурно и визуално) се борят за приятелството ти и ти не трябва да бягаш от приятелството им и съветите, които се опитват да ти дадат.

Нати, когато сънуваш някои починал означава, че този човек не иска да го забравиш и за това ти се явява в съня.
0
0
hrisi
hrisi
30.03.2014 16:15
аз понякога когато сънувам нещо в което ме гонят когато започвам да викам за помощ в саня си немам глас .Защо????
0
0
Божи
Божи
29.03.2014 11:10
А какво значи ако две кучета, черно и бяло започнат да те гонят без да спрат и накрая те разкъсват?! :(
0
0
r
r
28.03.2014 18:16
пълни глупости
1
0
nati
nati
21.07.2011 15:16
Това беше първата ми любов, но така и не успях да му кажа. Сега вече знае, дано да намери покой. Амин.
0
0
nati
nati
21.07.2011 15:14
Като малка много харесвах едно момче, но то не знаеше. То почина, но аз доста пъти го сънувам и си говоря с него. Иска да ми каже нещо, но все ме събуждат и не помня какво.
0
0
сънувАл
сънувАл
02.03.2011 00:47
А ако сънувате, че вали сняг, значи Вие много студено.
Не, значи, че сте заспал на улицата.


Ами ако сънувам, че влак премазва главата на майка ми, а баща ми е починал. (наистина)(за татко)? Какво ще стане ?
Само да добавя, че това не е мой сън.
Тогава какво ти пука, продължавай да спиш, докато задаваш въпроси.
0
0
Pavlin
Pavlin
24.02.2011 11:30
Ами ако сънувам, че влак премазва главата на майка ми, а баща ми е починал. (наистина)(за татко)? Какво ще стане ?


Само да добавя, че това не е мой сън.
0
0