sanovnik.bg»Статии»Сънища»Дявол и ангел - как се тълкува появата им в съня ви

Дявол и ангел - как се тълкува появата им в съня ви

Ангел

Да видите ангел насън е знак за спокойствие и мир. Ако сънувате, че вие сте ангел, това означава, че ваш близък приятел има голяма нужда от вашата помощ.

Ако в съня си видите, че ангел ви вика да се качите на небето, това предупреждава за сериозна болест, която заплашва някого от вашето най-близко обкръжение.

Видите ли насън град, в който живеят ангели, това свидетелства за това, че за в бъдеще вашият живот по някакъв начин ще бъде свързан с екзотични пътешествия.

Ако спортувате и често пътувате извън страната, сън за град, в който живеят ангели, е предупреждение за по-внимателно поведение, когато сте далече от родината.

Дявол

Ако дяволът ви се яви насън в облик на прекрасно облечен джентълмен, който ви вика в дома си, трябва в реалния живот да се опасявате от капани на близки лицемерни хора.

Общуването насън с дявола предсказва необмислени постъпки, които ще направите въпреки предупрежденията на приятелите си. Сън, в който участва дявол, е предупреждение да не се доверявате на непознати.

Дяволът е интересен психологически образ в сънищата – появата му е многозначително събитие. Подтекстът, който той внася в съня, се трактува през призмата на влиянието върху останалите участници на съня ви.

Дяволът предизвиква у човек чувство на изкушение и страх от насилие, като го кара да нарушава социално-културни и етични табута. Той може да е символ на възмездие или съучастие в някакво събитие.

Ако насън дяволът ви помогне да завършите някаква работа, това отразява възприятието на събитията от вашето супер его. Дявол, който заплашва близки хора, издава, че сте прекалено загрижени за тях.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Sreliai
Sreliai
04.08.2015 15:30
Първият ми еротичен сън на 14-години(тъкмо станах на 14) беше с дявола... как го тълкувате това?
0
0
Bate Gosho
Bate Gosho
14.06.2013 22:14
Сънувах кръст от облак светлина ( от лювата страна кръст от дюсната страна кръгла светлина) и съм казал на шена ми *виш че имаме господ и това беше доста реално за мен
3
0
amanda
amanda
16.04.2011 20:25
Сънувах дявола прекрасен.
0
3