Как да разберем кой сън е пророчески
sanovnik.bg»Статии»Сънища»Как да разберем кой сън е пророчески

Как да разберем кой сън е пророчески

Нина НордНина Норд
Джедай
788541
Сънуване

В сънищата си ние се издигаме над реалността и лесно можем да се преместим във всяка една точка на времето и пространството, които са ни недостъпни в реалния живот.

Точно затова в сънищата си ние можем да получим сигнали както от миналото, така и от бъдещето. Много често сънищата ни предупреждават за нещо, което ще ни се случи.

А когато ни напомнят за бъдещето, то се опитват да наблегнат върху проблеми, които трябва да решите, за да нормализирате живота си в настоящето.

Пророческите сънища ни предупреждават за събития, които ще се случат и ние не можем да отменим самото събитие, но можем да предприемем нещо, за да успеем поне да намалим отрицателните му ефекти.

Пророчески Сънища

Понякога такъв сън дори може да ви спаси живота. В такива случаи той ще е много ярък и недвусмислен – с максимум ясна и абсолютно буквална информация.

Това обаче може да се случи само ако сте в синхрон с подсъзнанието си, за да разберете какво се опитва да ви каже пророческият ви сън. В историята са описани много такива случаи.

Например римският император преди битката, след която всъщност седнал на трона, сънувал кръст. Той избрал кръста за своя емблема и победил.

Но не винаги пророческите сънища са толкова еднозначни. Това обикновено става, когато въпросът е на живот и смърт и опасността наистина е голяма. Ако сънувате война, това не означава, че утре ще започне война. Това може да е сигнал за предстоящ конфликт вкъщи или в работата.

Ако сънувате дом, който рухва, това не означава, че вашият дом ще се срине, а по-скоро, че нещо старо или недостатъчно стабилно във вашия живот ще изчезне.

Но как да различите пророческия сън от обикновения? Това може да бъде направено по няколко признака. При пророческите сънища има сюжет, в който събитията се развиват логично и последователно.

В такъв сън взимате важни решения и дори можете да повлияете върху хода на събитията в съня си. В пророческия сън всичко е толкова ярко, все едно става наистина. Освен това такива сънища се помнят много добре, с най-малките подробности.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 6
4 7
3 2
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (26)

Изпрати
Потребител#226301
Кои безумни маймуни са написали тая статия ве
2
0
Потребител#226301
Майка ти е Миа Калифа
1
0
Kamelia Georgieva
Kamelia Georgieva
10.07.2018 07:20
Предстои ни пътуване до морето около 350км от нас .с нетърпение чакаме тази едноседмична отпуска. Само че снощи дъщерята ми каза че от известно време сънува един и същи сън как се поглежда в огледалото и вижда белите си зъби и тогава те започват да й падат 1 по 1 в ръцете . това мн ме притесни
7
0
Мими
Мими
10.09.2013 15:28
Наскоро сънувах много странен сън.Сънувах,че излизам на центъра,обаче нещо става и аз съм много ядосана и се връщам към вкъщи и пред къщата цяла алея с маси където закусват лекоатлети там беше и Денис Димитров (сребърен медалист на 100 метра на Европейското първенство за юноши и девойки в италианския град Риети.) /аз също тренирам лека атлетика/ и аз отивам към неговата маса а той с приятелката си и още едно момиче и му се развиквам,че бил пиклъо и не можел да бяга и някакви такива и той се ядосва е тръгва да ме гони а аз бягам и после някакъв голям мъж идва да ме спаси и после се събудих.Може ли да ми помогнете с разтълкуването му?
14
0
Нели
Нели
10.09.2013 15:21
Една вечер сънувах как с моята сестра и майка ми сме в една сграда но тя се запалва и трябва да излезем но всички изходи са с огън само един още не е обаче за да излезем от там трябва да преминем нещо като колело с остри зъбци и ние с кака успяваме,но мама не успява и тя вики вървете деца ,спасявайте се и тогава се събудих,как трябва да го разбирам ?някой може ли да ми помогне?
4
0
Лусиана
Лусиана
15.05.2013 02:19
Аз също имах много странен сън, но не знам дали е пророчески.По принцип имам здравословен проблем и ме е страх,че може би няма да мога да имам деца,но не съм се вманиачила да мисля само за това. Но една вечер сънувах, че влизам в някакъв двор на село и в двора до една маса стоят 2 баби и на масата има някакви риби,солени бяха или изсушени...И бабите ми казваха "Не се притеснявай дете, изяж тези риби и ще си здрава и ще можеш да имаш деца,ще се излекуваш" Чудя се какво е значението на този сън, дали да го приемам буквално? Изядох рибата в съня си и по-нататък не помня...
1
0
Нина
Нина
30.04.2013 07:35
Аз сънувам всяка нощ и то само цветни сънища и когато се събудя помня всичко до най малката подробност.Случвало ми се е да сънувам места на които не съм била и след това да ги видя по телевизията.Също така сънувах и числата от тотото но когато се събудих бях запомнила само 4 от тях,написах ги и спечелих четворка от тотото.
2
0
Павлина
Павлина
21.04.2013 21:22
Има хора които сънуват всяка нощ невероятни неща,други много рядко а трети никога/факт/
Аз съм от вторите,рядко сънувам но ме е страх ако се събудя с чувството на безпокойство и през деня продължавам да се сещам за съня си,
защото досега съм сънувала ТРИ такива и за съжаление все са ме предупреждавали за най-лошото,но съм го разбирала
след време.За мен това са така наречените" пророчески сънища", сънищата които не можем да забравим
Ето единия:
Сънувам че бера цветя от една много хубава градина;
просто немога да смогна....букета става огромен,
почва да ми тежи,задъхвам се ,уморявам се, но продължавам..
най-после стъпвайки едвам и невиждайки пътя от този букет,
се прибирам към дома си и ме настига майка ми,която носи
в ръце една разкошна черна рокля и ми се радва,че много ще
ми отива с цветята и ми я напъха и нея в ръцете! Аз се ядосах още повече но ТЯ се засмя и ми каза да я облека като се прибера и да не
се ядосвам.защото нали знам ,че каквото и да става,колкото и да ми тежи, тя е до мен и ще ми помага,.. а сега ще бърза за да се прибере преди мен и намери място за цветята!...Засмя се, подмина ме.... и аз се събудих с много
неприятно чувство... целия ден съня не ми излезе от съзнанието и когато майка ми почина месец след този сън разбрах смисъла му,ще го помня винаги
явно за това са пророчески..ще стане нещо /предупреждават ни/,без да можеш да направиш нищо,но да го помниш докато си жив...има неща
които на този етап не намират научно обяснение,или пък не сме в състояние да го приемем за реално и възможно..но факта си е факт, изпитала съм го на собствения си гръб!
3
0
Ива
Ива
20.04.2013 14:55
Сънувах, че една змия искаше да ме ухапе, но не успя и се скри в едни камъни. Въпросът ми е че от определено време имам подозрения,че приятелят ми ми изневерява с едно момиче, което е от град, в който се съдържа думата камък. А нали змията по принцип ознавача съперница. Та мисълта ми е дали наистина има нещо, този сън да ми е подсказал за връзката им?
0
0