Полетите насън издават скрита сексуална мощ

Полетите насън издават скрита сексуална мощ

Сънищата, които ни спохождат, носят скрито послание. Сред най-често срещаните сънища са да сънувате, че сте на публично място – в учлище или в работата – без дрехи.

Според Фройд подобни сънища издават подтискани сексуални желания. Всъщност можете да разберете посланието на съня си, ако се вгледате внимателно в детайлите – кой ви гледа, къде се намирате, кой е близо до вас.

Това всъщност може да се окаже чувство за малоценност в работата или мястото, където получавате образованието си. Друг често срещан сън е че закъснявате за важно място и изпускате нещо наистина изключително.

Това може да издава съжаление за пропусната възможност, както и липса на възможност и желание да направите така, че всичко в живота ви да застане на мястото си.

Полетите насън издават скрита сексуална мощ

Можете да разберете за какво точно се отнася сънят, като фиксирате вниманието си върху това какво точно сте изпуснали в съня си и кой е разочарован от това.

Да бъдете преследвани е един от най-честите сънища. Този сън издава, че имате чувството, че не успявате да постигнете онова, което желаете, както в кариерата си, така и в семейството си.

Можете да изпитвате комплекс за малоценност в това отношение при сравнение с някой по-успял приятел, колега или съсед. Ако падате насън, това е знак, че чувствате липса на подкрепа и сте несигурни в много ситуации.

Такъв сън е често срещан при жени и мъже, които се занимават с интелектуална работа. Понякога този сън издава неудовлетвореност от отношенията с половинката.

Ако летите насън, това издава мощна сексуална сила. Въпросът е къде летите, тъй като летенето е символ на вашите амбиции. Ако не падате по време на летенето, значи се чувствате уверени в собствените си сили не само в сексуално отношение.

Един от най-стряскащите сънища е този, в който зъбите ви падат. Зъбите са символ на нашето появяване, затова ако сънувате, че ги губите, най-вероятно чувствате несигурност, когато сте сред хора, страх ви е от проблеми в леглото и от това, че партньорът ви ще ви напусне.

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари