Златен пръстен насън предвещава бебе

Златен пръстен насън предвещава бебе

Пръстен, видян насън, е знамение за продължаващ жизнен цикъл. Пръстенът може да бъде символ на завършеност, на цялост и единство. Пръстенът също така от векове се смята за символ на приятелство и обвързаност.

Видите ли пръстен на ръката си насън, това предвещава стабилни отношения и любов. Той също така предрича скорошен брак или срещане на голямата любов.

Ако сънувате, че разглеждате пръстен през витрина или го гледате в кутийка, скоро очаквайте най-добрата ви приятелка да се омъжи. За да се случи това по-бързо, сложете златен пръстен в саксия, затрупайте го с пръст и го поливайте една седмица, все едно е цвете.

Ако сънувате пръстен, който виси във въздуха, без никой да го държи, това означава, че се опитвате да избягате от определена неприятна за вас ситуация, но всъщност само се въртите в кръг.

Златен пръстен насън предвещава бебе

За да излезете от този кръг, намерете дълъг черен косъм и преди да си легнете, го омотайте около показалеца на дясната си ръка. Спете с него и на сутринта ще сте открили решението на проблема.

Пръстен с голям камък предвещава неочаквано запознанство, а с дребни камъчета – неочаквани сълзи. Счупен пръстен или пръстен с напукан камък, предвещава измяна на любимия човек.

Ако вие носите златен пръстен насън, скоро очаквайте попълнение в семейството. Загубите ли халка или пръстен насън, по ваша вина ще се разрушат много приятелства.

Да намерите пръстен насън предвещава нова любов или ново приятелство. Да подарите на приятел или приятелка пръстен, означава, че ви очаква среща с приятел, когото отдавна не сте виждали.

Ако сваляте пръстен в съня си, това означава, че все още изпитвате болка заради скорошна раздяла. Ако пръстенът, който се опитвате да свалите, не може да бъде свален, това означава, че дълго време ще сте под влиянието на някого.

Пръстен с огромен диамант предвещава голям делови успех, важно запознанство, което ще ви донесе връзки и много полза. Ако омъжена жена насън изгуби пръстена си, това предвещава неверност от страна на мъжа ѝ и разрушаване на семейството.

Рейтинг

5 7
4 3
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
констанца
констанца
11.10.2012 07:13
ха ха ха от един и същи баща ли ????
0
0
:)
:)
10.05.2011 16:30
Добре, де. Аз наскоро сложих за пръв път пръстен и то златен. Не съм сънувал, но не е ли нормално човек да сънува нещо, което е преживял, тоест да сънувам пръстена си. Това първо и второ, ако сексуално неактивен човек сънува, че носи пръстен, то тогава щъркелът ли ще му донесе бебе ?
0
0