Сватба със старец насън вещае проблеми

Сватба със старец насън вещае проблеми

Ако сънувате, че някоя жена се омъжва за стар, немощен мъж със сбръчкано лице и побелели коси, то в живота ви очакват сериозни проблеми и дори болести.

Ако по време на сън видите, че младоженец в строг черен смокинг ви гледа с укор, то в реалността ви очаква много неразбиране и хладни отношения с околните.

Като общо да сънувате сватба е символ на голямо удоволствие. Значение за посланието на съня имат цветовете, с които са облечени повечето хора на сватбата.

Когато гостите на сватбата са с шарени дрехи с приятни цветове, то това предвещава бъдещи положителни емоции. Ако гостите са облечени предимно с тъмни дрехи, ви очакват сериозни разочарования в живота.

Когато насън помагате за организиране на сватба, то ви очаква удоволствие от загрижеността на околните, а деловите ви начинания ще са многообещаващи.

Младо момиче, което насън се вижда като нещастна булка в живота, може да се сблъска с любовно разочарование и възможно даже болест. Тя трябва да е особено внимателна с околните, защото недоброжелателите не спят.

Ако в съня си се развеждате, това означава, че вътрешно сте дълбоко недоволни от партньора или съпруга си и имате нужда от промяна на семейната атмосфера. Тези сънища са предупреждения.

Сватба със старец насън вещае проблеми

Вашата смърт в съня или тази на някой близък е предупреждение за наближаващи загуби и скръб. След подобни сънища по принцип винаги следват някакви разочарования.

Ако сънувате, че разбирате за смъртта на някой близък, то в реалността ви очакват тревожни вести за човека. Но за смъртта в сънищата има и други тълкувания.

Според някои тълковници на сънища е точно обратното. Смята се, че да сънуваш собствената си смърт значи, че те очаква добро здраве. Подобни сънища се приемат и като предвещаващи добри събития.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
100
100
28.09.2013 17:45
Ми, то рова със стареца си е верно...;):) Големи проблеми, като не може да го вдигне... хахаха... това тука е лудо, отказвам да чета повече!:):):):):)
0
0
kuchka
kuchka
03.01.2011 21:28
Ако сънуваш, че се жениш или друг, не е хубаво.
0
0
Andjela
Andjela
20.12.2010 00:43
Аз точно това сънувах. Бях сгодена за старец, но по принуда. Беше ужасно. Какво означава това ?
0
0