Порязване с бръснач насън вещае неуспех в бизнеса

бръснене

Ако видите насън въртящо се колело, това е знак за предстоящо благополучие и процъфтяване. Няколко колела, които се въртят много бързо, говорят за това, че много бързо ще постигнете набелязаната цел, ще сте енергични в работата и обаятелни с хората. Счупеното колело предвещава затруднения в работата и в личния живот.

Бръснач видите ли в съня си, това предвещава разногласия с бизнеспартньори и и колеги, които ще завършат със сериозни последствия. Ако се порежете насън с бръснач, очакват ви неуспехи при сключването на следващата сделка.

Ако пък насън заплашвате някого с бръснач в ръка, очаква ви лош климат в работата, а ако вас ви заплашват – бъдете внимателни, защото приятели или партньори ви готвята капан. Ако сънувате ръждясал или счупен бръснач, очаква ви печал.

Златната верижка предвещава голямо щастие. Ако на врата си носите кучешки нашийник вместо верижка насън, това означава, че винаги ще сте зависим както от половинката си, така и от бизнеспартньорите си.

чайник

Ако насън видите пара, която излиза от чайник или изпод капака на вряща тенджера, това е знак за смелост, твърда решимост да отстоявате интересите си до край, въпреки че ви се е паднал много силен противник.

Огромните кълба пара, които не ви позволяват дори да видите от какво се появява тя, предвещава близско изпълнение на ангажимент, който ще се стори труден на всички останали.

Сънят, в който вие държите гребло в ръката си, означава, че няма да можете да избегнете голямо разочарование. Причината се крие в собствената ви добрина и в това, че много благосклонно се отнасяте към всички около вас.

Опитайте се понякога да помислите малко и за себе си. Ако насън изгубите гребло, това означава, че всичките ви опити да осъществите това, което искате, ще се окажат абсолютно напразни.

Дървета със свежи зелени листа, които видите насън, са символ на надеждата, а също така и на голямо сексуално влечение. Изсъхналите дървета са символ на загуба и печал, страх от страдания и импотентност.

Ако в съня си сте се качили на дърво, то в най-скоро време ви очаква блестяща кариера. Това обаче е и знак, че трябва да харчите парите си по-разумно.

Рейтинг

3.3
Общо 3 гласували
5 0
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари