sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Какви твои тайни разкриват сънищата за сгради?

Какви твои тайни разкриват сънищата за сгради?

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k345
Какви твои тайни разкриват сънищата за сгради?

Съновиденията за различни сгради са много популярни. При тях сънуващият може да вижда както познати обекти, така и напълно измислени здания, плод на неговото въображение.

Постройките в сънищата са символ на нашето собствено Аз, затова и всеки детайл от тях (като декорацията на фасадата или интериора) трябва да се анализира внимателно. Малките подробности разкриват потайностите на собствения ни вътрешен свят. Нека разберем повече за сънищата за сгради!

Сън за къща

Разхвърляна ли е къщата в съня ви или е подредена? Или пък стените са криви и много причудливи? Подредбата на мястото разкрива вашето собствено състояние в момента. Ако в къщата цари хаос, вероятно същата е ситуацията и с личния ви живот в момента.

Сън за замък

Замък насън

Ако сънувате празен замък, то в момента се чувствате несигурни на работното място или във връзката си. Притеснявате се, че във всеки един момент можете да останете без работа или партньорът ви да ви изостави. Трябва да поработите над своята увереност.

Сън за крепост

Имате склонност да се затваряте в себе си. Не се доверявате лесно на другите. Страх ви е да споделяте, защото си мислите, че няма да ви разберат и ще ви се присмеят. Не усещате подкрепа от близките си.

Сън за заведение

Ако сънувате, че сте в атрактивен нощен клуб или друго заведение, имате нужда от повече социални контакти и най-вече да бъдете приети сред някаква общност. Чувствате се самотни и копнеете да бъдете сред повече хора, споделящи вашите интереси.

Сън за затвор

Затвор насън

Този сън показва, че изпитвате вина за неща, които сте сторили и за които се разкайвате. Страхувате се какво ще се случи, след като другите узнаят за провиненията ви. Не сте готови да понесете последствията от стореното.

Сън за магазин

Такъв сън разкрива, че в реалния живот сънуващият се ограничава и не купува всичко, за което мечтае, поради скъперничество. Дълбоко в себе си обаче усеща, че прекаленото пестене на пари го прави нещастен.

Сънища за стени

Ако водещ елемент в съня си са порутени стени от неизвестна сграда, това показва, че сами поставяте бариери между вас и хората. Замислете се нужно ли е да го правите! От какво толкова се страхувате?

Сън за училище

Този сън разкрива страх от събития в реалния живот. Нещо важно ви предстои и усещате, че не сте подготвени за него.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати