sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Сън за бивше гадже - какво означава?

Сън за бивше гадже - какво означава?

Сън за бивше гадже - какво означава?

Да сънуваш бивше гадже може да е много объркващо. Какво е значението на подобен сън и трябва ли да се притесняваме от нещо? Продължете да четете, за да разберете тълкуванието на сънищата за бивши партньори.

Сън за първата любов

Възможно е да не сте виждали първото си гадже от 2-3 години или дори от 30-40 години. Изведнъж обаче той или тя се появява в съня ви и ви обезпокоява. Дали пък не мислите все още за този човек, макар и да е изминало много време от раздялата ви?

Според психолозите в този сън бившият не играе себе си, а по-скоро отразява това, което първата любов е донесла в живота ви: тръпка, чиста обич, страст и усещането, че някой ви иска толкова силно. Така че ако сънувате внезапно своето първо гадже, е възможно в момента точно такива емоции да липсват в живота ви.

Сън за последното ви гадже

Ако сте сънували своя последен партньор, обърнете внимание какви чувства преобладаваха в самия сън. Това всъщност е гласът на вашето подсъзнание. Чрез него разбирате и вашето истинско отношение спрямо раздялата. Ако например изпитвате гняв, то вие все още страдате. А може би искате да се съберете отново?

Сън, че бившият ви иска обратно

Вероятно ви се е случвало да сънувате, че човекът, с когото сте се разделили, ви се извинява за грешките и иска да се съберете пак. Този сън не изключва възможността това да е така наистина, но по-скоро показва, че вие самите искате да си го върнете обратно.

Сън, че бившият ви отхвърля

Сън, че бившият ви отхвърля

За жалост, този сън показва, че сте приели болезнено раздялата и тя ви е травмирала. Сега продължавате да изпитвате страх от отхвърляне и трябва да намерите начин да го преодолеете.

Сън, че се биете с първото си гадже

В този сън първата любов всъщност е любов към вас самите. Тази своеобразна битка показва, че не се приемате изцяло и не се обичате. Ако не промените това, може да имате проблеми и на любовния фронт.

Сън за деца от бившия

Ако сънувате, че отново сте с бившия и дори имате деца, това е знак, че подсъзнанието ви чувства вина за вашата раздяла и търси начин да се помирите и обедините. В случая това става чрез децата.

Сън за интимност с токсичен бивш

Сънували сте, че отново сте били интимни с бивш партньор, който се е оказал неподходящ за вас? Има два начина за тълкуване на такъв сън според вашите собствени усещания. Най-напред трябва да сте напълно честни пред себе си и да признаете какво изпитвате в момента към този човек.

Ако все още мислите за него и страдате, трябва да потърсите начин да се освободите от чувствата си, защото сънят показва, че сте емоционално свързани с него и не можете да продължите напред. Ако обаче вече не се чувствате привлечени от бившия си партньор и гледате напред, то сънят ви с него показва, че вътрешно сте се помирили и гледате с любов на опита, който сте имали. Това е добър знак, показващ вашето духовно израстване. Прошката е наистина важно нещо.

Сън за навик на бивш

Ако бившият ви приятел е имал дадени вредни навици и сънувате някой от тях, докато сте в друга връзка, вижте дали те не са характерни и за новия ви партньор. Ако да, такъв сън е показателен, че правите едни и същи грешки в любовта.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати