sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Сън за удавяне - какво значи?

Сън за удавяне - какво значи?

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k368
сън за удавяне

Сънят за удавяне може да означава, че усещаме огромно претоварване в живота си. Той е израз за вътрешното състояние на сънуващия.

Очевидно нещо заплашва спокойствието му и трябва съновидението да бъде разтълкувано възможно най-точно. Какви са честите сценарии на сън, в който някой се дави?

Ако сънувате, че се давите, вероятно сте с усещането, че трябва да спасите нещо в реалния живот. Най-често това сте самите вие. Станали сте жертва на много бурни негативни емоции. Буквално сте се потопили в тях и сега вашият ум се опитва да ви предупреди чрез сън за удавяне.

В същото време самата вода може да показва аспект от живота ви, който ви идва в повече. Например се претоварвате на работа или изнемогвате, опитвайки се да се представите като най-добрата съпруга, майка и служител. Никой не е перфектен.

Опитайте се да забавите темпото. Не сте на състезание. Изглежда, че напрежението завладява ума и тялото ви. Нещо повече - може да ви докара куп психически и физически проблеми.

Понякога хората сънуват, че се давят в кръв. Такова съновидение звучи много зловещо. Не предвещава злокобно събитие, но пък показва, че изпитвате душевна болка. Такъв сън е възможен, ако сте останали разочаровани в отношенията си с някого, например сте приключили романтична връзка не по свое желание.

сън за удавяне - какво значи

Ако пък сънувате, че се давите в басейн, това показва, че живеете в рамки. От една страна, те ви дават илюзорното усещане за стабилност. От друга страна, се измъчвате, че не сте опитали непознатото, което пък може да е по-добро от това, което имате сега. Разкъсвани сте от съмнения и противоречия, а съзнанието ви подсказва, че е време за промяна.

Друга често срещана сцена е да видим как някой друг или нещо се дави по време на сън. Сънят предизвика у нас усещането за вина, сякаш не сме направили достатъчно. Тук трябва да се изследва много внимателно всяка фигура от съновидението.

Какво би означавало, ако видим давещ се кон в съня си? Започваме тълкуването на съня с коня. Това е силно животно, което може да тегли тежък товар, дисциплинирано е, служи вярно на стопаните си.

В съня конят изобразява самия сънуващ човек, който се нагърбва с прекалено много отговорности и задължения. Когато сънуващия вижда давещия се кон насън, неговото подсъзнание му дава сигнал, че вече изнемогва. Трябва да си почине малко, защото всички тези задължения му идват в повече.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest