sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Сънища, които предвещават нова любов

Сънища, които предвещават нова любов

Сънища, които предвещават нова любов

Твърди се, че сънуваме неща, които или вече сме преживели, или тепърва предстоят да се случат. В следните редове ще разгледаме онези сънища, които ни дават яснота за нашето бъдеще и които предвещават нова любов. Защото според друго твърдение именно любовта кара света да се върти.

Сънища за гора

Загубили сте се в гората, но някак си успявате да откриете верния път. Този сън се тълкува, че макар и да сте се лутали в живота и вероятно дори сте били самотни, скоро ще преживеете вълнуваща любовна афера, която надали ще е краткотрайна.

Сънища за цветя

Освен ако не сънувате увехнали цветя или само аромат на цветя, но без да виждате в съня си самите цветя, това би означавало само любов. Цветята сами по себе си са символ на любовта! Червените цветя обикновено символизират страст, така че може да ви очаква мимолетна, но много страстна връзка, докато белите цветя са символ не просто на любов, но и на отдаденост и вярност.

Сънища за щъркели

Сънища за птици

Не всички птици в съня предвещават нова любов, но ако в съня ви те са грациозни, като лебедите и щъркелите, скоро очаквайте да срещнете подходящия за вас човек. Според някои гадания съновиденията с птици предвещават бебе.

Сънища за риган

Дори и в магическите ритуали, риганът се смята за най-ефективната любовна билка. Така че ако сънувате, че похапвате пица с риган или пък, че риганът, който сами отглеждате, изглежда чудесно, то в живота ви ще се появи забележителен човек, с който ще изживеете незабравима любов. В случай пък, че вече сте срещнали половинката си и сте щастливи заедно, риганът е знак за вечна любов помежду ви.

Сънища за килим

Сънища за килим

Килимът се възприема като символ на домашния уют, поради което повечето гадатели смятат, че ако в съня си видите килим, то значи се очаква скоро да намерите и достатъчно подходяща половинка, с която да споделите този домашен уют.

Сънища за обувки

Ако ви се присъни, че някой ви подарява, купувате се или просто намирате някъде нови обувки, то сънят вещае, че ще срещнете любовта на живота си. Все пак обувките не вървят по единично, а винаги са чифт, както би трябвало да бъде и в живота, нали така?

Вижте още тълкувания на сънища за любов и изневяра.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати