sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Какво разкриват сънищата ти за твоята връзка?

Какво разкриват сънищата ти за твоята връзка?

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k370
Какво разкриват сънищата ти за връзката

Имали ли сте онези горещи сънища, които са ви карали да копнеете за страстни флиртове? Може би не си давате сметка, но вашите сънища могат да са показателни за качеството на връзката ви.

Според Зигмунд Фройд тълкуването на сънища трябва да се определя от знаците, които нашето подсъзнание ни дава чрез тях.

Ето и какво могат да разкрият вашите сънища за връзката ви!

Сънища за изневяра

Сънят, че партньорът ви изневерява, има много общо с вашата несигурност и страх от изоставяне. Това може да означава, че или вашият партньор ви приема за даденост, или че е по-малко привързан от вашите очаквания за него.

Ако обаче сънувате, че вие изневерявате на половинката си, това може да означава, че в главата ви се въртят мисли и за други хора. Същият сън се тълкува и по друг начин – вие желаете да изведете връзката си на следващото ниво или да експериментирате повече в спалнята.

Сънища за любов

Сънища за любов

Сънят за любов представлява вашето удовлетворение от настоящата ви връзка. Но това съновидение може да означава, че имате желание да бъдете по-привързани към партньора си, отколкото всъщност сте. Може да значи дори, че сте резервирани във връзките си и не демонстрирате достатъчно открито какво чувствате всъщност.

Сънища за бившия

Ако сънувате бившия си, вероятно се интересувате от други хора. Може да имате желание да се свържете с някой, различен от вашия партньор. Може би актуалната ви половинка не ви дава всичко, от което имате нужда.

Сънища за раздяла

Преминавате ли с партньора си към следващото ниво? Тогава сънят за раздяла показва край на предишното ниво. Това е начин да разберете, че оставяте миналото зад себе си. Това също може да показва как вашите отношения се развиват с течение на времето. Ако обаче наскоро сте се разделили с половинката си и сънувате раздяла, сънят може да означава, че не желаете да приемете раздялата.

Сънища за раздяла

Сънища за брак

Ако току-що сте започнали да се срещате с някого и сънувате брак, това означава, че искате да издигнете връзката си на следващото ниво. Това също може да означава, че копнеете за нещо по-сигурно или постоянно във връзката ви.

Научете още начини за тълкуване на сънища.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest